Un tânăr din Dâmbovița a fost găsit carbonizat în propria locuință. Concluzia șocantă la care au ajuns anchetatorii

Publicat: 01/06/2020 | 08:45

Nenorocire într-o familie din Dâmbovița. Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort în această dimineață, chiar în propria locuință. Vecinii au văzut flăcările târziu și au sunat la 112. Pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Primele date indică faptul că ar fi dat foc chiar el.

Incendiul a izbucnit în zori, la o casă din comuna Valea Lungă. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere și cu un echipaj SMURD. Vecinii au alertat salvatorii și le-au transmis că este posibil să fie și o persoană surprinsă în interior. Când au văzut incendiul, era prea târziu.

Pompierii au găsit în interior un bărbat de 31 ani. La sosirea pompierilor incendiul era generalizat la toată casa. A ars acoperișul casei și tot ceea ce se afla interior. Trupul bărbatului era carbonizat și a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit cauza probabilă a producerii incendiului – autoincendiere.

Deocamdată, a fost demarată o anchetă, iar criminaliștii urmează să stabilească cum s-a produs tragedia și dacă tânărul a vrut să-și pună capăt zilelor. (CITEȘTE ȘI: COPIL DIN BOTOȘANI, DISTRUS DE DURERE DUPĂ CE ȘI-A VĂZUT CASA ÎN CARE LOCUIA ÎN FLĂCĂRI. POVESTEA CARE A EMOȚIONAT ROMÂNIA)

Un bărbat din Dâmbovița a fost găsit carbonizat

Incendiu devastator în Prahova. O vilă s-a făcut scrum

Alarma s-a dat în jurul orei 02.00 în satul Brătești, comuna Sirna. Cinci echipaje de stingere au fost mobilizate la fața locului.

Incendiul se manifesta pe o suprafața de aproximativ 150 mp la o locuinta compusă din parter și etaj și la o anexa gospodarească tot pe 150 mp.

Focul s-a extins și la o alta anexa de la un vecin. Timp de șase ore pompierii s-au luptat să stingă vâlvătaia. Locuința și o anexă au ars in totalitate, cu bunurile aferente, electronice și electrocasnice. Focul a distrus și un autoturism, o camionetă, utilaje agricole, acte și carduri bancare. Oamenii s-au trezit peste noapte sub cerul liber și fără nimic. (VEZI ȘI AICI: INCENDIU DEVASTATOR LA DOUĂ HALE AFLATE ÎN SUDUL BUCUREŞTIULUI, LICHIDAT DE ZECI DE POMPIERI! A FOST EMISĂ O AVERTIZARE RO-ALERT)

Citește și...