Un tânăr din Dâmbovița a zburat cu mașina pe șosea. A spulberat un gard și s-a oprit în balconul unei case

Publicat: 29/05/2020 | 22:07
Un tânăr din Dâmbovița a zburat cu mașina pe șosea. A spulberat un gard și s-a oprit în balconul unei case

S-au petrecut scene incredibile în județul Dâmbovița. Un tânăr a fost protagonistul unui accident îngrozitor. Șoferul, neadaptând viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea, a zburat cu mașina, a spulberat un gard și apoi s-a oprit într-o casă.

Accidentul s-a produs în localitatea Găești. Tânărul – în vîrstă de 19 ani – a fost rănit și se află, acum, în stare gravă. Localnicii au fost șocați că acesta a supraviețuit, având în vedere cum arăta autoturismul său. În zonă au loc des astfel accidente, tocmai din cauza vitezei exagerate. Și de această dată, din primele informații reiese că șoferul a pierdut controlul pe șoseaua umedă pe care rula cu viteză foarte mare.

Gardul a fost pus în întregime la pământ, iar mașina s-a izbit puternic de zidul casei unde a distrus și un balcon, apoi s-a prăbușit.

La fața locului au intervenit pompierii și medicii. Tânărul a fost preluat și transportat la spital. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV PE DN7! DOUĂ PERSOANE AU RĂMAS ÎNCARCERATE. FOTO)

Scene incredibile în Dâmbovița

Acum câteva zile, un alt accident grav s-a produs în Dâmbovița

Accidentul a avut loc pe DN7, un microbuz și un autoturism intrând în coliziune, iar două persoane au rămas încarcerate. Totul s-a întâmplat pe sensul București-Pitești, în localitatea localitatea Tărtășești din județul Dâmbovița. Microbuzul a izbit violent autoturismul și trei persoane au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate.

Pompierii au intervenit cu echipajul de descarcerare pentru a scoate cele două victime, iar un elicopter SMURD a fost solicitat la fața locului.

Polițiștii au deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili în ce circumantanțe s-a produs accidentul. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DECLARAȚII ULUITOARE DUPĂ PROCESUL LUI GHEORGHE DINCĂ: ”NU A OMORÂT-O PE ALEXANDRA!”)

Citește și...