Un urs le-a dat bătăi de cap drumarilor de pe Transfăgărășan! S-au trezit cu el pe geamul mașinii

Autor: Angie Voicu
Publicat: 14/06/2018 | 08:20

Lucrările de eliberare a carosabilului de zăpadă și pietre pe DN7C – Transfăgărășan au fost date peste cap în după amiaza zilei de miercuri (13 iunie). Un urs le-a dat de furcă drumarilor. Ei au fost nevoiți să întrerupă ce făceau și s-au adăpostit de urgență în mașini.

Ursul ieșit din pădure le dădea târcoale. Curios, animalul s-a apropiat de oameni și chiar a încercat să se urce pe geamul uneia dintre mașini. Din fericire, după ce s-a plictisit, ursul a plecat din nou în pădure.

„Drumarii lucrează adesea în zone izolate așa că întâlnirile cu animalele sălbatice sunt inevitabile. Azi am avut parte de doua întâmplări de acest fel. Primul urs a fost filmat de colegii noștri care lucrează pe Transfăgărășan. A doua este o ursoaică și cei doi pui ai ei care s-au urcat pe acoperișul Districtului Tușnad din județul Harghita.
Atenție! Cu toate că par inofensivi, urșii sunt extrem de periculoși și trebuie să-i evitați în orice situație, chiar dacă îi întâlniți la marginea drumurilor intens circulate”, au explicat cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

Ursi

Drumarii lucrează adesea în zone izolate așa că întâlnirile cu animalele sălbatice sunt inevitabile. Azi am avut parte de doua întâmplări de acest fel. Primul urs a fost filmat de colegii noștri care lucrează pe Transfăgărășan. A doua este o ursoaică și cei doi pui ai ei care s-au urcat pe acoperișul Districtului Tușnad din județul Harghita.Atenție! Cu toate că par inofensivi, urșii sunt extrem de periculoși și trebuie să-i evitați în orice situație, chiar dacă îi întâlniți la marginea drumurilor intens circulate.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe 13 Iunie 2018

Citește și...