Una dintre celebrele vloggerițe din România a “rupt-o” definitiv cu soțul! “A plecat de acasă!”

Publicat: 16/02/2020 | 23:08

Carmen Ioana Chișiu a “rupt-o” definitiv cu soțul! S-a îndrăgostit de bărbatul cu care are doi copii încă din liceu, dar mariajul n-a mai funcționat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile separării. 

(VEZI AICI: SEXY-BLOGERIȚA A ”NĂUCIT” MASCULII CU POSTERIORUL EI JUCĂUȘ!)

Carmen Ioana Chişiu este una dintre cele mai apreciate vloggeriţe de pe plaiurile mioritice. Originară din Cluj-Napoca, frumoasa blondină i-a șocat pe apropiați cu decizia radicală pe care a luat-o în urmă cu câteva luni. Ioana a decis să pună punct mariajului cu bărbatul pe care îl iubea încă de pe vremea liceului.

Vloggerița ar fi rupt orice legătură cu soțul ei, pe nume Nick. Nu se știu motivele care au dus la ruptură, însă, bărbatul se pare că ar fi părăsit căminul conjugal.

(NU RATA: SEXY-BLOGERIȚA A APĂRUT CU FUNDUL LA VEDERE ÎN ”CASA POPORULUI”!)

Despărțirea dintre ei reprezintă un adevărat șoc pentru showbiz-ul autohton. Nimeni nu anticipa ruptura dintre Carmen Ioana și Nick Chișiu. Din păcate, mariajul nu a mai funcționat, iar sexy-vloggerița a decis, potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, să pună punct poveștii de dragoste, în urmă cu câteva luni.

Carmen Ioana și Nick s-au separat, iar divorțul este iminent

Singură în vacanță!

Despărțirea dintre cei doi este alimentat și de faptul că, în ultimele săptămâni, Carmen Ioana Chişiu nu a mai postat nicio fotografie, pe conturile personale de socializare, în care să apară alături de Nick. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Ioana Chișiu a petrecut Revelionul alături de noul ei iubit, un milionar pe care încă îl ține departe de ochii curioșilor.

Dar asta nu este tot, căci sursele de încredere ne-au declarat, în exclusuvitate, că ruptura dintre celebra vloggeriță și soțul ei a intervenit mult mai devreme decât se știa. „Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poza cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă cu fetele. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poza cu soția lui, doar cu fetele. De câteva luni nu mai poarta verigheta”, ne-au declarat sursele noastre, despre despărțirea dintre Ioana Chișiu și soțul său.

După Revelion, Carmen Ioana Chişiu și-a luat o binemeritată pauză de relaxare. A plecat în vacanță, la St. Moritz, Elveția. În respectiva stațiune, vloggerița s-a distrat la maximum. A schiat și s-a răsfățat cum a știut mai bine, departe de partenerul cu care s-a cunoscut în perioada când era la liceu.

Carmen Ioana și Nick pozau mereu într-un cuplu bine sudat. Sunt părinții a două gemene, care le aduceau bucurie zi de zi. Din păcate, însă, relația lor de iubire nu mai mergea ca pe roate. Nu se știu încă motivele care au dus la ruptură, dar cert este că cei doi vor face tot posibilul ca fetițele lor să nu fie afectate de despărțire.

(CITEȘTE ȘI: FILMĂRI FABULOASE CU CEL MAI POPULAR PUȘTI DIN ROMÂNIA! BOSULICĂ SELLY A FĂCUT SENZAȚIE ÎNTR-UN MALL DIN CAPITALĂ!)

 

Carmen Ioana, una dintre celebrele vloggerițe din România

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020