Una dintre favoritele noului sezon ”Bravo, ai stil!” a fost pusă pe liber: ”Își chema mama la platou și…”

Publicat: 23/07/2020 | 23:30

Mega-controversă în show-ul de la Kanal D! Una dintre favoritele noului sezon de la ”Bravo, ai stil” s-a retras din competiție.  După mai multe episoade scandaloase, producătorii n-au ezitat să-i ”rupă„ contractul și să o lase să părăsească competiția. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, amănunte incredibile.

La scurt timp după reluarea filmărilor, în show-ul ”Bravo, ai stil!” au apărut și primele controverse. Cu toate că emisiunea nu a fost difuzată încă, iar noile episoade urmează să fie prezentate publicului începând din luna august, D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale) a intrat în posesia unor informații savuroase din culisele show-ului de la Kanal D.(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE SALARIU AVEA IULIA ALBU LA KANAL D, CÂND ERA JURAT LA „BRAVO, AI STIL!”. „O CAM DERANJA ȘI…”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, una dintre favoritele la podium a părăsit competiția mult prea devreme. Mai exact, după câteva episoade controversate, nepoata fostului premier Petre Roman, Calina, a părăsit competiția.

Calina Roman, out de la ”Bravo, ai stil!”

Sursele noastre ne-au dezvăluit faptul că aceasta a fost protagonista mai multor momente tensionate și de fiecare dată Calina nu ezita să se fălească cu celebritatea mamei ei. Mai mult decât atât, după fiecare controversă în care era implicată, tânăra, în speranța că va primi o mână de ajutor, își chema mama la platoul de filmare. Asta până recent, când după o ceartă mostru și amenințări repetate că se va retrage din competiție, producătorii emisiunii de la Kanal D n-au mai stat pe gânduri și au decis să-i rupă contractul și să o lase pe aceasta să părăsească competiția.(NU RATA: CUM S-A TRANSFORMAT „RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ” DIN PITEȘTI ÎN FRUMUSEȚEA DE LA „BRAVO, AI STIL”. „DACĂ AR FI PLĂTIT PE TOATE OPERAȚIILE EI ESTETICE, PROBABIL CĂ…”)

”Calina era foarte plină de ea. După fiecare ceartă își chema mama la platou. Catinca venea, dar în afară să stea pe o canapea nu făcea nimic altceva. A tot amenințat că ea pleacă din competiție. Asta până când staff-ul n-a mai suportat fițele și au lăsat-o să plece. Păcat de ea că era una dintre candidatele la marele premiu, dar se pare că nu știe să piardă cu demnitate”, ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

Calina Roman, mega-controversă la ”Bravo, ai stil!”

Ce relație are Calina cu mama ei

Catinca a fost și mamă și tată pentru fiica ei, după ce s-a despărțit de Petre Dumitrescu, un coregraf și un dansator cunoscut. Cine nu le cunoaşte, ar băga mâna în foc că sunt surori. Catinca şi Calina Roman, mamă şi fiică, sunt pasionate de modă, iar asta se vede la fiecare apariţie publică a lor.

Nepoata lui Petre Roman a mărturisit că are o relație specială cu mama ei. Cele două se sfătuiesc în legătură cu absolut orice și se susțin necondiționat.(NU RATA: AM REDESCOPERIT-O PE EXOTICA VEDETĂ DE LA „BRAVO, AI STIL!”. DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ PRINTR-UN SMS, JOACĂ ÎN…)

„Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu Instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… Am studiat muzica opt ani de zile. Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”,  povestea Calina Roman acum ceva timp

Calina Roman alături de mama ei

Și Catinca Roman este de aceeași părere!

„Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Calina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar. Cred că o să îşi găsească drumul ei, eu când mi-am schimbat stilul de viaţă a văzut ce efect a avut în viaţa mea” , a mărturisit Catinca Roman, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.