Una dintre liderele Partidului Brunetelor este azi blondă și…

Publicat: 18/11/2019 | 23:40
Frumoasa Roxana Marinescu, devenită – în urmă cu ceva ani – Schwartz, s-a schimbat în câteva luni de nu o mai recunoaște lumea pe stradă. Sexoasa brunetă care, pe vremuri, era vicepreședinta Partidului Brunetelor, colegă acolo cu o altă brunetă sexy, Andreea Podărescu, este acum de nerecunoscut. Ea s-a transformat, dintr-o vulpiță negră, într-o elegantă blondă. (VEZI ȘI: COȘMARUL UNUI “IEPURAȘ” PLAYBOY)

 Roxana ar vrea și o fetiță

Roxana, alături de soțul ei și de băiețelul lor
 „Nu mai este de câteva luni brunetă. S-a vopsit prin vară. În plus, a slăbit spectaculos după nașterea copilului, face sală des, iar acum arată wow. Iar viața cu soțul ei, doctorul estetician Schwartz este una perfectă, mulți îi invidiază. Ei mai vor ca, la anul, să facă și o fetiță”, a dezvăluit o sursă din anturajul cuplului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.
Așadar Roxana Marinescu Schwartz, celebră, în urmă cu aproape un deceniu, prin asocierea cu Andreea Podarescu în Partidul Brunetelor, trăiește visul oricărei femei: o căsnicie de vis dar și un look excepțional.
 „S-a vopsit blondă prin vară, de mult intenționa să își schimbe definitiv culoarea părului, dar abia acum a avut curajul. A așteptat să îi crească suficient. Până acum, își mai punea peruci blonde, deși soțul nu prea era de acord”, ne-a mai mărturisit sursa citată.

Au un băiețel de patru ani

În urmă cu patru ani, la sfârșitul lui octombrie, Roxana Marinescu și sotul ei, medicul estetician Victor Schwartz, erau în al nouălea cer. Cei doi au devenit, în 27 octombrie 2015, părinții unui băiețel.

Roxana Marinescu reușea, astfel, după multe luni de asteptare, tratamente și operații, să devină mămică.

A pozat în Playboy

Roxana Marinescu, pe vremea când era brunetă

În septembrie 2012, Roxana Marinescu si-a îndeplinit unul dintre cele mai mare visuri ale ei: să apară în Playboy. Bruneta a realizat un pictorial de senzatie pentru revista iepurasului cu papion din România, fotografiile fiind foarte bine primite de reprezentanții sexului puternic. (NU RATA: A DISPĂRUT DIN SHOWBIZ, DAR NOI AM GĂSIT-O! CUNOSCUTA ”FOTOMODELĂ” A AJUNS DE JURI CĂ-I… BONĂ FILIPINEZĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...