Una dintre victime a crescut orfana. Mama ei a murit tot la 36 de ani! Ioana a presimtit nenorocirea: a facut asta inainte sa …

Publicat: 03/11/2015 | 00:18

Ioana P. se numara printre victimele incendiului din Colectiv. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor la viata, insa prietenii se roaga pentru sanatatea ei. Tanara e orfana de ambii parinti, iar in noaptea fatidica parca a presimtit ceva.

Ioana P. este de meserie psiholog, o fire puternica care a trecut prin multe in viata. Tanara are tragica poveste! Ioana este orfana de ambii parinti si culmea este ca mama ei a murit la 36 de ani, iar 36 de ani este si varsta ei. Desi a primit cea mai grea lovitura, tanara nu a lasat niciodata capul jos, iar acum se lupta pentru viata ei. Are putine sanse de supravietuire, insa zilnic da dovada de curaj.

Ioana se afla in club in momentul incendiului. Tanara are corpul 80% ars
Ioana se afla in club in momentul incendiului. Tanara are corpul 80% ars

„Are plamanii afectati, are apa la plamani, coaste rupte. La ea se intra foarte greu, am intrat si ieri sa o vad. A fost ranita la cap. In momentul caderii si-a acoperit fata, dar flacarile i-au ars capul. E foarte puternica si lupta cu viata! Sunt multe cazuri, ea e la Baldazar. Sunt afectate foarte grav organele interne. caile respiratorii, care sunt necrozate, plamani. Nu stiu ce sa mai zicem, medicii sunt rezervati. Ea este inconstienta, este in coma indusa, ieri i s-a facut o operatie detraheostoma ca sa poata respira. E unul dintre cele mai grave cazuri. Se afla in salonul cu cei intubati, a fost in salon cu Mimi Voicu si Alexandra, am plans cand au murit, asteptam cu sufletul la gura vesti bune, dar… „, a declarat medicul psiholog Adela Marian, pentru Cancan.ro.

Prietenii povestesc ca in seara fatidica, Ioana i-a rugat sa-si lase canii la ei, de parca pleca pentru o perioada mai lunga. Acestia au povestit pentru Cancan.ro ca tanara parca presimtea ce urma sa se intample. In mod normal, cand pleca de acasa, in special pentru doar cateva ore, Ioana isi lasa animalele in locuinta sa. In seara de vineri, cei doi caini ai Ioanei au fost dusi la niste prieteni si apoi a plecat in clubul Colectiv, unde a fost arsa de vie. Tanara se afla in spital cu rani grave. In proportie de 80% din corp este afectat de foc.

O noapte de distractie a sfarsit tragic pentru Ioana
O noapte de distractie a sfarsit tragic pentru Ioana

Ioana nu are rude apropiate, doar un verisor care a venit, duminica seara, sa o viziteze la spital. A avut un soc cand a vazut-o. Cel mai afectat este, insa, iubitul acesteia, care nu poate accepta ca e pe punctul sa piarda femeia iubita.

„Are un iubit si doi catei, asta e tot ce are. Inainte de eveniment si-a lasat cateii la prieteni. Parca a presimtit. Iubitul ei este inghetat de durere. Au venit 50 de prieteni sa o vada din Bucuresti si din alte orase. Ea colabora si cu multi doctori, fosti colegi de liceu. Este o buna prietena si cunostea multa lume. Peste putin timp avea loc intalnirea cu fostii colegi de clasa. Ma bucur ca s-au mobilizat extrem de multi prieteni, colegi de scoala, de liceu, suntem toti alaturi de ea. Ofer si eu consiliere gratuita pentru familiile indurerate”, a mai spus Adela Marian.

Adela M. se afla la spital, alaturi de prietena ei, inca de noaptea trecuta
Adela M. se afla la spital, alaturi de prietena ei, inca de noaptea trecuta

„Ea nu are parinti, a venit un verisor de-al ei in vizita, aseara, tarziu, dar starea ei este foarte grava, e mai rau decat zilele trecute. Este orfana de la 10-15 ani. Ea are 36 de ani si mama ei a murit tot la 36 de ani. „, a conchis prietena Ioanei P.

Vineri, 30 noiembrie, in clubul Colectiv a izbucnit un incendiu care in doar cateva minute s-a extins in toata locatia. 400 de oameni se aflau in incinta, dintre care 146 sunt grav raniti la spital, iar 31 au murit.

Citeste si:

Cutremurator! Ce mesaj a transmis mama lui Alexis Matache, una din fetele moarte in „Colectiv”

Scene de groaza la priveghiul galatencei moarte in Colectiv. Ce au strigat prietenii la unison. Mama si iubitul au lesinat

Larisa Ciuta
 

Citește și...