Unde a prins-o cutremurul de azi-noapte pe Andreea Mantea!

Publicat: 28/10/2018 | 11:34

Sâmbătă spre duminică (28 octombrie) a avut loc un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter, în România. Seismul a avut loc în zona Vrancea, la ora locală 3:38, la o adâncime de 150 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul a fost puternic simțit în București, însă Andreea Mantea nu se afla în Capitală. Prezentatoarea TV a plecat într-o scurtă vacanță la Curtea de Argeș, ocazia cu care s-a fotografiat într-un decors de vis. Imediat a urcat imaginea pe contul personal de socializare.

Postarea a adunat, în doar câteva ore, aproape 2.500 de aprecieri. Așa cum se poate observa, Andreea Mantea este super-sexy în fotografie și zâmbește în fața aparatului de fotografiat. Semn clar că este împlinită din toate punctele de vedere.

“Vedere de la Curtea de Argeș!”, a scris Andreea Mantea în dreptul fotografiei.

Andreea Mantea, apreciată de șefii de la Kanal D

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru. Va prezenta inclusiv „Puterea dragostei”, tot la Kanal D.