Unde au fost Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare. “Mergi o oră pe potecă!” Ce a contruit în mare secret milionarul

Publicat: 20/04/2020 | 12:15
Unde au fost Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare. “Mergi o oră pe potecă!” Ce a contruit în mare secret milionarul

Gigi Becali este un personaj cu credință în Dumnezeu, la fel ca și Alexandru Tudor, pe care celebrul om de afaceri l-a angajat în urmă cu mai multe luni la FCSB. Ocazional, cei doi merg să se roage la același lăcaș de cult, cum, de altfel, s-a întâmplat și înainte de Paște, în Joia Mare.

VEZI AICI: GIGI BECALI A CUMPĂRAT UN CAMION (LA PROPRIU) DE PRODUSE ȘI… LE-A DONAT LA ”MATEI BALȘ”: ”MI-AU TRIMIS O LISTĂ LUNGĂ FIINDCĂ NU AVEAU NIMIC ÎN SPITAL!”

De această dată, Gigi Becali și Alexandru Tudor au ales o mănăstire, construită chiar de multimilionar, într-un loc ținut, deocamdată, secret.

Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Joi, la denia celor 12 Evanghelii, am luat și cei mai buni trei cântăreți de muzică psaltică, cei mai buni din tot globul. Au venit cu mine și am fost acolo 50 de persoane în biserica aia. Vreo 30 de măicuțe și vreo 20 de bărbați, pustnici de prin toate locurile. Am făcut o slujbă și le-am spus dinainte: Seara asta vom sta vreo 3 ore în Rai!’. Știam cum cântă diaconii ăștia. Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, ‘Adevărat că am fost cinci ore în Rai!’. Îl iau cu mine peste tot, e adevărat că are credința mai mare decât mine„, a declarat Gigi Becali la România TV.

VOLUNTAR. Gigi Becali va împărți LUMINĂ în noaptea de Înviere: „Merg eu cu un preot, cu mașina”

“Fac parte din obștea bisericească, mă duc și cânt la strană!”

Mă duc la mănăstire, pentru că fac parte din obştea bisericească. Mă duc şi cânt la strană. Suntem părintele, doi călugari şi eu, respectăm legea de distanţare socială. Pot să ies şi să mă duc la biserică pentru că am împuternicire şi adeverinţă din partea mănăstirii că mă duc cu alimente, că ajut enoriaşii, bătrânii. Fac voluntariat”, a mai explicat patronul FCSB-ului.

NU RATA: REACȚIA HALUCINANTĂ A LUI GIGI BECALI CÂND A FOST PRINS DE POLIȚIȘTI FĂRĂ DECLARAȚIE: ”PĂI CE-I AIA? CE SĂ FAC? EU FAC DECLARAŢIE PENTRU MINE?”