Unde-i lege, nu-i tocmeală! Bărbatul care s-a dat drept Robert De Niro, condamnat pentru trafic de droguri

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 17:27
Unde-i lege, nu-i tocmeală! Bărbatul care s-a dat drept Robert De Niro, condamnat pentru trafic de droguri

Sorin Bulgaru, cunoscut drept „Robert de Niro de Iași” a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc! Totul i s-a tras de la 1.000 de pastile de esctasy. În total, oamenii legii i-au dat bărbatului o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

Individul care s-a dat drept marele actor Robert de Niro s-a ales cu o pedeapsă de 9 ani de închisoare, după ce a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc.

Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, Sorin Bulgaru a fost condamnat ieri la 6 ani și 931 de zile de pușcărie, pentru trafic de droguri de mare risc.
Pedeapsa a fost adăugată bărbatului la o condamnare pe care o primise anterior, mai notează sursa citată.
Oamenii legii au reușit să confiște de la acestta peste 1.000 de pastil de ecstasy, însă decizia magistraților ar putea fi oricând contestată, căci sentința nu este una definitivă.

Cum a început povestea lui „Robert de Niro de Iași”

Povestea bărbatului care s-a dat drept actorul Robert de Niro a avut startul în data de 30 iunie 2020, atunci când acesta a fost trimis în judecată de către DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, oamenii legii au reușit să-l prindî în flagrant în timp ce deținea asupra sa o cantitate uriașă de droguri.

După ce a fost reținut, la momentul respectiv pentru 24 de ore, Sorin Bulgaru le-a mai dat oamenilor legii o lovitură.
Procurorii DIICOT susțin că, în urma perchezițiilor domiciliare, la locuința bărbatului au mai fost găsite 15 grade de ecstasy, dar și 24 de grame de pulbere și comprimate de ecstasy, dar și un telefon mobil. În total, falsul Robert de Niro ar fi avut asupra sa droguri în valoare de 100.000 de lei.

Vă reamintim faptul că, în urmă cu aproape 10 ani, Sorin Bulgaru i-a furat identitatea actorului Robert de Niro, pentru a obține credinte bancare. În documentele pe care le-a folosit apăreau fotografii cu celebrul actor de la Hollywood, dar și numele acestuia.