Unde își petrec luna de miere Ilie Năstase și Ioana. Imagini din destinația aleasă

Publicat: 07/08/2020 | 14:03

Ilie Năstase și Ioana și-au făcut bagajele și au plecat în luna de miere. Bruneta a dezvăluit destinația aleasă și a publicat imagini din vacanța lor de vis.

La începutul lunii iunie, Ilie Năstase și Ioana Simion au luat o decizie neașteptată: aceea de a se căsători. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar apropiații. Ilia Năstase și aleasa inimii sale s-au cununat religios într-o biserică din localitatea constănțeană Techirghiol, iar nașii au fost Ciprian Marica și Ioana, mama copiilor săi.

Nunta a fost parcă desprinsă din povești. Cei doi au radiat de fericire, iar după slujba religioasă au petrecut alături de oamenii dragi la un restaurant cunoscut de pe malul mării. Iar acum, cei doi au plecat în luna de miere. (CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ | PRINCIPALUL SUSPECT ÎN CAZUL MORȚII LUI EMI PIAN, DUS LA AUDIERI!)

Ilie Năstase și Ioana se relaxează în Turcia. Cei doi soți sunt cazați la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Isanbul și se bucură de vacanța de vis. Ioana a fost cea care a publicat câteva imagini din escapada lor romantică.

Din fotografii se poate observa și noul look al fostului mare tensimen.

Ilie Năstase și soția lui, în luna de miere

Cum au ajuns în fața altarului

Ioana le-a dezvăluit fanilor cum a ajuns în fața altarului cu celebrul tenismen. (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE, ÎN CURÂND TATĂ DE FATĂ? SPORTIVUL ARE PLANURI MARI DUPĂ NUNTA CU IOANA SIMION)

”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana Simion.