Unicul fiu al Angelei Similea a împlinit 46 de ani. Cum arată Sorin

Publicat: 25/10/2018 | 14:41
Unicul fiu al Angelei Similea a împlinit 46 de ani. Cum arată Sorin

Angela Similea și-a serbat ieri unicul fiu, pe Sorin Hilgen, pe care îl are din căsnicia cu cel de-al doilea soț. Fiul artistei a împlinit 46 de ani. Solista face naveta la el, în SUA, și la cei doi nepoți dăruiți de acesta.

Angela Similea și-a sărbătorit ieri azi fiul, care a împlinit 46 de ani. Sorin Hilgen este băiatul Angelei și al celui de-al doilea soț al ei, chitaristul Sorin Movileanu. Fiul interpretei este specialist în calculatoare, este stabilit de mai bine de două decenii peste Ocean, în Sudbury, Massachusetts, și a fost înfiat de cel de-al treilea soț al interpretei, omul de afaceri olandez Jan Hilgen. Artista a avut patru căsnicii.

Primul soț al Angelei a fost Andi Constantin, de profesie electrician, iar ultimul, Victor Surdu, care a murit în aprilie 2011, lăsând-o pe artistă cu numeroase datorii la bancă, în urma unor împrumuturi. Din acest motiv, Angela Similea și-a scos la vânzare palatul din satul Mataraua, comuna Belciugatele, în urmă cu 4 ani. Vila a fost scoasă la vânzare cu 750.000 de euro însă, cu toate că a lăsat la preț, nu a reușit să o vândă, relatează click.ro.

Angela Similea face naveta în SUA la fiul ei și cei doi nepoți. Sorin Hilgen este căsătorit din anul 2003 cu o americancă pe nume Nicole. Cei doi au făcut nunta la Palatul de la Mataraua, situat la 45 de kilometri lângă București.