Universitatea luptă cu Viitorul pentru un loc în finala Cupei României!

Autor: Cristian P
Publicat: 04/04/2019 | 19:34
Universitatea Craiova va primi astăzi de la ora 20:00 pe „Ion Oblemenco” în manșa tur a semifinalelor Cupei României vizita formației Viitorul Constanța.

Duelul se anunță a fi unul extrem de interesant, ambele echipe având ca obiectiv în acest sezon trofeul. Oltenii sunt deținătorii Cupei României, trofeu pe care și l-au adjudecat sezonul trecut după o finală cu Hermannstadt, câștigată cu 2-0.

Duelul de astăzi cu Viitorul este o bună ocazie pentru elevii lui Devis Mangia de a-i face pe fani să treacă peste supărarea pricinuită de înfrângerea din play-off cu FCSB de pe „Național Arena”, scor 3-2. Universitatea Craiova a ajuns în semifinale după ce le-a eliminat pe parcurs în această competiție pe Sportul Snagov, Turnu Magurele și Miercurea Ciuc.

De partea cealaltă Gică Hagi a declarat clar că își dorește trofeul și chiar a sacrificat ultima rundă din play-off, odihnind mai mulți titulari pentru duelul din această seară.

Partida programată în manșa tur a semifinalei Cupei României dintre Universitatea Craiova și Viitorul Constanța va începe la ora 20:00 și va fi transmisăă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

În turul primei semifinale a Cupei României, Astra girugiu a învins în deplaare neașteptat cu scorul de 3-1 formaația CFR Cluj și a luat o opțiune serioasă la calificarea în ultimul act al competiției fiind greu de crezut ccă în returul de pe 23 aprilie, campioana va avea forța de a întoarce rezultatul.

 

Echipe probabile Universitatea Craiova- Viitorul Constanța:

Universitatea Craiova: Pigliacelli-Acka, Kelijc, Tiago- Draghici, Mateiu, Cicâldău, Briceag- Bărbuț, Cristea, Bancu.

Antrenor: Devis Mangia

Viitorul: Cojocaru- Boboc, Țîru, Ghiță, De Noojier- Vînă, Băluță, Houri- Calcan, Drăguș, I. Hagi

Antrenor: Gică Hagi

 

Citește și...