Acasă » Cancan » Unul dintre cei mai cunoscuți consultanți români + multimilionarul Thiess, masă secretă la București cu strategul lui Donald Trump!

Unul dintre cei mai cunoscuți consultanți români + multimilionarul Thiess, masă secretă la București cu strategul lui Donald Trump!

De: I.D. 22/03/2019 | 22:13

Peter Imre, unul dintre cei mai cunoscuți consultanți români, și multimilionarul Adrian Thiess s-au întâlnit la București cu nimeni altul decât Brad Parscale, strategul lui Donald Trump. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate națională de la masa secretă.

Brad Parscale, șeful campaniei celui mai puternic om al Planetei, Donald Trump, a ajuns la București. Ocazie cu care s-a întâlnit cu Peter Imre și Adrian Thiess, doi dintre “greii” care derulează afaceri de milioane de euro în România. Reuniunea a avut loc, în mare secret, la restaurantul “Casa Doina”, pe terasă.

Participanții la întrevedere au ajuns la local cu mașini de lux, marca Mercedes. Este și normal dacă ținem cont de puterea și influența de care dispun. Îmbrăcați elegant, în haine care valorează sute, dacă nu chiar mii de euro, Brad Parscale, Peter Imre și Adrian Thiess au luat loc la o masă.

(VEZI AICI: A JURAT CREDINŢĂ ”CÂINILOR”, DAR… MILIONARUL CU SÂNGE DE DINAMOVIST, FILMAT CU O ”MICĂ ATENŢIE” LA REGHE)

Masă cu bucate alese și apă plată

Și-au comandat de mâncare, iar setea și-au potolit-o cu apă plată. Ce au discutat, doar ei știu. Cert este că au petrecut în local aproximativ două ore. De la distanță, puteai realiza că la “Casa Doina” se află niște oameni cu mare prestanță, cu care foarte rar intri în contact.

Tocmai din acest motiv imaginile realizate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sunt unice. Pentru că nu de prea multe ori Brad Parscale, mâna dreaptă a lui Donald Trump, vine la București și stă la discuții cu Peter Imre și Adrian Thiess, doi dintre cei mai puternici oameni de afaceri de pe plaiurile mioritice.

Într-un final, cei trei “grei” au părăsit restaurantul. S-au ridicat de la masă sobri și s-au îndreptat spre limuzinele care îi așteptau. Asistați, bineînțeles, de gărzile de corp. Care au fost în alertă maximă cât timp s-au aflat în local. Este și logic dacă ținem cont de faptul că vorbim despre Brad Parscale, Peter Imre și Adrian Thiess.

Peter Imre și Adrian Thiess, masă secretă la București cu Brad Parscale, strategul lui Donald Trump

Peter Imre, căsătorit cu fiica lui Teodor Meleșcanu

Peter Imre este un consultant și, de asemenea, Directorul Afacerilor Corporative unei multinaționale din domeniul tutunului în România. Este foarte cunoscut în mediul de business din țară și impune respect oriunde își face apariția.

Este căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica lui Teodor Meleșcanu. Cei doi s-au căsătorit pe 9 septembrie 2006, iar petrecerea a avut loc la Palatul Snagov.

“Ne știam de ani buni, dar anul trecut, pe vremea asta, ne-am întâlnit în Dubai. Eu eram cu altcineva și ea la fel. Ne-am revăzut la București și a înviat focul dragostei”, a spus Peter Imre.

(CITEȘTE ȘI: CE A FACUT FIICA LUI TEODOR MELESCANU, CU SOTUL EI, IN ZIUA IN CARE TATAL SAU CANDIDA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE)

Născut pe 27 februarie 1962, Peter Imre a studiat Istoria Artelor la Budapesta, Agronomia la Cluj-Napoca și Comerțul și Managementul Hotelier. S-a perfecționat în Finanțe, Marketing și Managementul Comunicațiilor. După trei ani de muncă la firma Hertz Rent A Car în Budapesta, s-a angajat o multinațională din domeniul tutunului.

De asemenea, deține firma de consultanță Impala Compania de Soluții, ce are ca și clienți guverne, multinaționale și politicieni cu greutate.

Peter Imre este, însă, o persoană modestă. Nu sunt un om foarte bogat, cum cred unii. Sunt doar destul de bogat ca să pot avea ceea ce-mi doresc, spunea omul de afaceri în urmă cu ceva timp. “Pasiunile mele? Soția, Marina, și buldogul francez, Pastis”, a mai dezvăluit Peter Imre.

Adrian Thiess, super-lovitură în 2012

De partea cealaltă, Adrian Thiess este cel care a organizat în anul 2012, amicalul dintre Dinamo și FC Barcelona de pe Arena Națională. Este un om cu influență, în special în zona politicului. Până în septembrie 2001, a fost consilierul personal al președintelui Ion Iliescu. S-a ocupat inclusiv de campania lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

Adrian Thiess s-a remarcat și ca un om de afaceri prosper, care a investit în mai multe domenii de activitate. Are o firmă care se ocupă de comerțul online și deține canalul de televiziune TeleShop 24. În plus, este acționar și la firma Eurostar Catering Expres, operatorul național pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior Săgeata Albastră.

Adrian Thiess mai controlează, alături de soția sa, Elena Delia, încă trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center și Casa Elegance D&A 1874.

În urmă cu patru ani, Adrian Thiess s-a remarcat atunci când a organizat la București o întâlnire între doi dintre cei mai importanți oameni ai Planetei: vicontele Etienne Davignon, președintele grupului Bildenbergm, și Richard Haass, președintele Consiliului pentru relații externe al SUA. A fost un apropiat al staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014.

(NU RATA: BOSSUL GIGANTULUI EURONEWS + ”OMUL” LUI TRUMP AU ATERIZAT ÎN SECRET LA BUCUREȘTI! IMAGINI ÎN PREMIERĂ DE LA ÎNTÂLNIREA CU UN CELEBRU MOGUL ROMÂN)

Cine este Brad Parscale

În vârstă de 43 de ani, Brad Parscale este șeful de campanie al lui Donald Trump, președintele SUA. A început să lucreze pentru cel mai puternic om al Planetei în 2011, când a început să se ocupe de toate aspectele care țin de mediul online.

În ianuarie 2017, Brad Parscale, alături de Nick Ayers, un alt apropiat de-al lui Donald Trump, a lansat America First Policies, o organizație non-profit care promovează agenda președintelui SUA și inițiativele Casei Albe.

Pe 27 februarie 2018, Donald Trump l-a numit pe Brad Parscale managerul campaniei de realegere pentru alegerile din SUA, care vor avea loc în 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat mai multe fotografii inedite din vacanța din Franța
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire