Urmărește la SuperLive Show cum am picat admiterea la Stanford, în urmă cu 26 de ani! Ilie Dumitrescu va retrăi momentul Suedia din studio!

Publicat: 09/07/2020 | 12:35
Urmărește la SuperLive Show cum am picat admiterea la Stanford, în urmă cu 26 de ani! Ilie Dumitrescu va retrăi momentul Suedia din studio!

Cel mai important lucru care te învață sportul nu este cum să câștigi, ci să știi să pierzi și să ai puterea să te ridici după un eșec. La Mondialul din SUA 1994 am avut parte de toate! Iar dacă SuperLive Show v-a adus aminte de minunea cu Argentina, azi trebuie să vorbim și despre dezastrul cu Suedia. Face parte din noi la fel de mult ca orice alt succes și servește drept lecție, poate mai bună decât victoria. În plus, a fost cea mai înaintată fază în care a ajuns vreodată România la un turneu final!

Urmărește SuperLive Show de la ora 19:00, live online pe canalele de Facebook și Youtube ale Superbet!

8 minute de mers pe jos sunt de la Stadionul Stanford, pe care am jucat sfertul cu Suedia la 10 iulie 1994, până la Stanford University, celebra instituție de învățământ din California. În urmă cu 26, Tricolorii au mers în comitatul Santa Clara pentru a-și da propriul examen în fața a 83.500 de spectatori. Florin Răducioiu a fost as la proba practică, dar Florin Prunea, Miodrag Belodedici și Didi Prodan au picat la oral. Cei trei n-au comunicat bine, iar Kennet Andersson a înscris în prelungiri din interiorul acestui triunghi spart și a împins jocul la loteria penalty-urilor, niște teste grile introduse în 1970 pentru departajarea celor prea egali.

Deschide cont online sau vino în agențiile Superbet și beneficiază din nou de Pariul Șansă!

Ilie Dumitrescu ne va spune în direct cum voia să se întoarcă pe The Rose Bowl din Pasadena, acolo unde subordonase Argentina în optimi și unde ar fi trebuit să întâlnim Brazilia în semifinale.

După ce ne vom lua porția de trecut, astfel încât să putem construi un viitor comparabil, ne vom întoarce în prezent. Vom prezenta în SuperLive Show un material video special cu Bogdan Stelea, cel mai selecționat portar român la turneele finale. În interviu, „Arnold” va răspunde și el la cel mai mare „De ce?” rămas pe buzele tuturor timp de 26 de ani: De ce n-a jucat Stelea cu Suedia?

Ne vom lua apoi SuperViteză de lângă o amintire pe care nici acum nu știm cum s-o catalogăm, urâtă prin prisma înfrângerii sau frumoasă prin prisma faptului că am jucat un sfert de campionat mondial! Și nu cu orice, ci cu Ferrariul lui Mihai Leu, cel care a început deja competițiile de automobilism și zboară deasupra asfaltului prin toată țara.

Biletul săptămânii, simularea unei „bombe pentru zilele pline care urmează, dar și multe alte surprize plăcute și cu valoare certă pentru cei care ne vor urmări de la ora 19:00 vă așteaptă în SuperLive Show-ul de azi, emisiune marca Superbet!

Căpitanii din studio, realizatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti, vor fi ghizii voștri și de această dată! Veniți alături de ei online! SuperLive Show poartă pe spatele numele 9, acela de vârf împins și promitem goluri multe și frumoase!

Folosește-te la maximum de informațiile cu care vei fi bombardat în SuperLive Show-ul de azi și creează un bilet fantastic în acest weekend!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER