Ea este noua iubită a „Regelui imobiliarelor”! E fosta soție a unui fotbalist de „națională”…

Publicat: 02/06/2018 | 23:13

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a dezvăluit, în premieră, că în viața miliardarului Eduard Uzunov a apărut o tânără atrăgătoare (VEZI DETALII ȘI IMAGINI AICI), după despărțirea de Andreea Caranda, celebra „Colombina” de la „Abracadabra”.  (Console si accesorii gaming) Iar acum am aflat și cine este, mai exact, noua iubită a ”Regelui imobiliarelor”. A fost soția unui fotbalist foarte cunoscut, care a jucat inclusiv pentru echipa națională a României!

Primele imagini cu celebrul miliardar Eduard Uzunov și noua lui „cucerire” au fost prezentate, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. ”Regele imobiliarelor” și atrăgătoarea blondă au ieșit la un restaurant de fițe din Capitală, pentru a lua cina, alături de un alt cuplu. (Reduceri mari la jocuri PCÎn timp ce bărbații au discutat îndelung, probabil afaceri, însoțitoarele lor au conversat și ele. Tânăra blondă, care a stat chiar lângă miliardar, nu a uitat, însă, cu cine a venit la restaurant și, din când în când, i-a zâmbit fermecător ”Regelui imobiliarelor” . (CITEȘTE ȘI: APROPIERE ÎNTRE ”REGELE IMOBILIARELOR” ȘI CELEBRA PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ)

Celebrul om de afaceri nu a rămas dator! În timpul discuției cu celălalt bărbat de la masă, Eduard Uzunov și-a întors privirea și către tânăra lui însoțitoare, pe care a și mângâiat-o, de altfel, tandru, pe păr. După cină, cele două cupluri s-au despărțit, fiecare cu ținta dinainte stabilită.

Cine este, însă, misterioasa apariție feminină din viața celebrului om de afaceri? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că tânăra a fost soția lui Mihăiță Pleșan, fotbalist al echipelor Universitatea Craiova, Dinamo, Steaua, Poli Timișoara și chiar convocat de câteva ori bune la echipa națională. Blonda are și o afacere, fiind asociată la elegantul restaurant ”Fior di Latte” din Primăverii. (NU RATA: CE SPUNE ANDREEA BERECLEANU DE MARIAJUL CU MEDICUL ESTETICIAN)

Mihăiță Pleșan nu ar fi suferit prea mult după actuala parteneră de viață a miliardarului Uzunov. El și-ar fi refăcut viața alături de fiica unei celebre artiste, îndrăgită încă de pe timpul regimului comunist.

Uzunov, șapte ani cu „Colombina”

După o relație de șapte ani, Eduard Uzunov și Andreea Caranda au hotărât să meargă pe drumuri separate. ”Colombina”, devenită cunoscută în urmă cu mai mulți ani la celebra emisiune “Abracadabra”, a lăsat să se ducă totul pe apa sâmbetei, inclusiv un inel de logodnă. La scurt timp după despărțire, Andreea și-a găsit fericirea alături de Cristian Mitrea, tatăl băiețelului Andreei Mantea. (CITEȘTE ȘI: „FOSTA SOȚIE MI-A FURAT CEI 400.000 DE EURO DESTINAȚI RATELOR!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...