Va fi amendată Simona Halep după ieșirea nervoasă de la US Open?

Publicat: 29/08/2018 | 13:37

În timpul meciului pe care l-a disputat în primul tur al turneului de tenis US Open, Simona Halep a avut o surprinzătoare ieșire nervoasă după pierderea unui punct, distrugându-și racheta sub ochii uimiți ai spectatorilor.

Astfel de gesturi nu sunt tolerate de organizatorii turneului, chiar dacă a fost vorba despre emoțiile necontrolate ale liderului mondial ATP, astfel încât Simona ar putea să primească o amendă consistentă.

Simona și-a distrus racheta în setul doi al meciului pe care l-a disputat împotriva jucătoarei Kaia Kanepi din Estonia, aceasta câștigând meciul cu 6-2, 6-4.

Conform informațiilor Mediafax, Comisia de Disciplină de la US Open va analiza momentul de furie al jucătoarei din România. O astfel de ieşire poate fi amendată cu sume cuprinse între 5.000 şi 30.000 de euro şi rămâne de văzut care va fi cuantumul stabilit.

În luna martie, în timpul turneului de la Miami, Simona Halep a avut o altă ieșire nervoasă asemănătoare, fiind avertizată de arbitrul de scaun și chiar huiduită de spectatori. Ulterior, jucătoarea noastră a fost obligată să plătească o amendă de 2500 de dolari.

La finalul partidei, Simona Halep i-a făcut cadou racheta distrusă unui copil aflat în tribunele arenei ”Louis Armstrong”, iar acesta s-a fotografiat și a postat fotografia pe internet, devenind virală.

Cristian Lisandru

Citește și...