Vă mai amintiți circul făcut de Gigi Becali cu fotbaliștii de la Gloria Bistrița? Cum fugea după ei pe stradă, oferindu-le prime de 10.000 de euro! A ajuns și la hotel, la masă cu jucătorii VIDEO

Publicat: 11/02/2019 | 16:55

S-a întâmplat pe 11 mai, 2006, când Steaua finanțată de Gigi Becali se bătea la titlu cu Rapid București. Gloria Bistrița avea meci cu feroviarii, în Giulești, și era obligatoriu pentru Gigi să facă cel puțin un rezultat de egalitate. De aici a pornit circul.

Gigi Becali i-a urmărit pe fotbaliștii Gloriei și i-a prins în timpul plimbării de recreere pe străzile Capitalei. S-a dus direct la ei și le-a promis banii: ”10.000 primiți la victorie, 5.000 la egal”.

Gigi Becali

11 Mai 2006. Steaua si Rapid se luptau la titlu, diferenta in clasament fiind de doua puncte in favoarea echipei antrenate de Cosmin Olaroiu. "10.000 primiti la victorie, 5.000 la egal" – Gigi Becali si "valiza" pentru Gloria Bistrita, echipa care urma sa joace impotriva Rapidului in etapa a 27-a

Publicată de Banca de rezerva pe Marţi, 3 aprilie 2018

A intervenit președintele bistrișenilor, Ioan Horoba, care a încercat să-l facă pe Becali să renunțe.

Gigi becali a fost refuzat, dar a insistat și a apărut în restaurantul hotelului unde erau cazați fotbaliștii Gloriei. Le-a propus din nou banii, în timp ce jucătorii erau la masa.

Citește și...