Vă mai amintiți de Anca Parghel? S-au împlinit 10 ani de când artista este printre îngeri! Mesajul emoționant de pe mormântul ei

Publicat: 25/04/2018 | 08:07

În urmă cu zece ani, Anca Parghel se stingea din viață din cauza unui cancer ovarian. Artista a luptat din răsputeri să se facă bine, mai ales că se confruntase și cu cancer la sân, a sperat până în ultima clipă că terapiile alternative pe care le-a încercat o va ajuta să învingă boala.

Fiul artistei, Tudor Parghel, a declara: „Medicina conventionala se da batuta prea repede. Suntem convinsi ca exista o sumedenie de alte terapii alternative prin care putem ataca aceasta boala si nu vom renunta sa luptam„.

Din păcate, inevitatbilul s-a produs, Anca Parghel fiind înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu din Capitală, în aplauzele a circa 200 de persoane, fani, prieteni, apropiați și membri ai familiei.

Cei doi fii ai artistei, Ciprian și Tudor, vizitează des locul unde odihnește mama lor, cavoul este extrem de curat și îngrijit. Pe piatra funerară pe care apare gravat chipul ei este scris un vers frumos de-al lui Nicolae Labiș, din poezia “Primele iubiri”,”Eu nu mai sunt, e un cântec tot ce sunt”, iar pe marginea pietrei se poate zări inscripţionată o partitură muzicală.

Sursă foto: Ștefania Stancu
Citește și...