Văduva miliardarului ucis de tren, topless pe plaja din Mamaia

Publicat: 24/08/2020 | 23:35

Sunt cele mai surprinzătoare imagini ale verii, de pe litoralul românesc! Văduva celui supranumit ”Regele imobiliarelor”, afaceristul care a murit, lovit de tren, în urmă cu șapte ani, a „răvășit” plaja milionarilor din Mamaia. Pentru un bronz uniform, Ioana Nae a renunțat la sutien, chiar în fața propriilor copii. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, scenele uluitoare! Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor!

Văduva miliardarului Nae Nicolae a ales să petreacă sfârșitul de săptămână în cea mai renumită stațiune de la mare.

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ioana Nae pe una dintre cele mai vestite plaje din Mamaia. Cu toate că a trecut de prima tinerețe, văduva afaceristului ucis de tren se mândrește cu un fizic (rubensian) de invidiat. (VEZI ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE CU FIICA AFACERISTULUI SFÂRTECAT DE TREN. S-A VINDECAT MIRACULOS DUPĂ MOARTEA TATĂLUI MULTIMILIONAR)

Ioana Nae a „răvășit” litoralul cu bustul gigantic

Topless sub privirile copiilor!

Într-un costum sexy din două piese, cu model animal print, care-i punea în evidență formele generoase, dar și tatuajele sexy, Ioana Nae a făcut furori pe plaja milionarilor. Soția regretatului afacerist pare să fie adepta bronzului uniform. Așa că, la un moment dat, cu toate că se afla cu copiii ei la plajă, Ioana Nae și-a dezgolit bustul gigantic și l-a lăsat mângâiat soare. (CITEȘTE AICI: RĂZBOI ÎN FAMILIA LUI NAE NICOLAE. SOȚIA ȘI FRATELE AFACERISTULUI…)

Momentul se pare că a fost apreciat de majoritatea reprezentanților sexului tare care se aflau prin zonă. Masculii abia și-au putut lua ochii de la ”bijuteriile” văduvei lui Nae Nicolae.

Văduva milionarului ucis de tren a „detonat” plaja

Nae Nicolae a fost acționar la Dinamo

Nae Nicolae nu era străin de lumea fotbalului. În momentul decesului, el era patronul echipei din Liga a 3-a FC Ștefănești. De altfel, în mașina lui s-a găsit o sumă mare de bani, pentru transferurile unor jucători. Dar în trecut el finanțase și echipa de fotbal FC Dinamo București, alături de Gigi Nețoiu, apoi de Vasile Turcu, Cristi Borcea și Nicolae Badea. Era prieten la cataramă cu Gigi Becali, de altfel, finul lui, deși latifundiarul din Pipera finanța echipa rivală, Steaua. Milionarul era într-o relație excelentă și cu celebrul Adi Minune, după ce îl nășise pe manelist.

Nae Nicolae a murit în 2013, într-un terifiant accident de tren

Cum a avut loc tragedia

Miliardarul circula pe Șoseaua Petricani, dinspre Pipera spre București. Se grăbea, așa că a vrut să treacă printre barierele care tocmai coborâseră, depășind coloana de mașini. Exact atunci a venit trenul. Impactul a fost nimicitor. Limuzina a fost târâtă de locomotivă aproximativ 300 de metri, iar Nae Nicolae a fost aruncat pe câmp și a murit pe loc. (NU RATA: VĂDUVA ȘI COPIII MILIONARULUI, BUNI DE PLATĂ PENTRU BENTLEY-UL ÎN CARE AFACERISTUL ȘI-A GĂSIT SFÂRȘITUL)

Mecanicul locomotivei avea să declare că l-a observat de la aproximativ 300 de metri că vrea să treacă și a început frânarea. Era prea târziu. “Probabil nu a observat trenul. Nu a încercat să frâneze, a continuat mersul, probabil că se grăbea. Nu a premediat deloc săracul, se grăbea probabil să treacă, nu să moară”, avea să spună mecanicul locomotivei.

Nae Niculae a fost condus pe ultimul drum de câteva sute de persoane. Numai la parastas au fost în jur de 800, fiind organizate 150 de mese, iar 30 de ospătari au fost angajați să se ocupe de aranjarea lor. Coloana sonoră a filmului Nașul, interpretată de o orchestră impresionantă, a întâmpinat sicriul pe stadionul din Ștefănești.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.