Văduva milionarului a pierdut procesul cu fosta iubită a acestuia: ”Și-a luat tratamentul aiurea!”

Autor:
Publicat: 07/12/2018 | 22:52

Războiul dintre văduva milionarului Peter Salalidis și fosta soție a acestuia, de care afaceristul a divorţat în 2010, s-a încheiat! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Tribunalul București a respins cererea de chemare în judecată formulată de Andreia Patrichi-Salalidis pe numele Florentinei Salalidis, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Dosarul a fost înregistrat anul trecut, pe 28 noiembrie, și a avut ca obiect o “acţiune în răspundere delictuală”, numele reclamantei fiind Patrichi-Salalidis Andreia-Florentina. Pârâţii în proces au fost Societatea Antena TV Group SA şi Salalidis Florentina.

Nu mă interesează că m-a dat în judecată, avocaţii mei se vor ocupa de asta. A dat în judecată şi Antenele? Şi-a luat tratamentul aiurea. Probabil că vrea bani, dar îţi dai seama ce avocat şi-a luat dacă a ajuns să dea în judecată Antenele”, spunea Flore Salalidis imediat după ce a fost dată în judecată.

(VEZI AICI: VĂDUVA ŞI FOSTA SOŢIE FOTOMODEL, SCANDAL CU AVOCAŢI DUPĂ MOARTEA MILIONARULUI!)

De asemenea, în luna ianuarie, cea cunoscută în lumea mondenă drept Flore ne-a mărturisit că nu îşi mai aduce aminte ce a spus despre Andreia Salalidis şi dacă declaraţiile respective au fost făcute la un post TV deţinut de Societatea Antena TV Group. “Eu zic ce vreau, voi mă cunoaşteţi”, ne-a explicat Flore Salalidis. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

“Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată!”

Procesul a continuat, iar instanța a ajuns, în cele din urmă, la un verdict. Care, cu siguranță, nu este deloc pe placul văduvei milionarului Peter Salalidis, Andreia-Florentina Patrichi .

(CITEȘTE ȘI: FLORE SI MAMA EI SE PREGATESC DE NUNTA)

“Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată”, au decis magistrații de la Tribunalul București, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andreia-Florentina Patrichi-Salalidis poate face apel în 30 de zile, însă este greu de crezut că judecătorii vor întoarce decizia.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Peter Salalidis a murit la 42 de ani, din pricina cancerului

Milionarul de origine sud-africană Peter Salalidis a murit în octombrie 2015, la 42 de ani, din pricina cancerului. Cu toate că Flore şi Peter Salalidis au divorţat în 2010, fotomodelul şi-a mărturisit regretul pentru dispariţia fostului ei soţ.

“19 octombrie 2015… o zi tristă în care Peter Salalidis, bărbatul căruia îi mai port încă numele, cel care mi-a fost soţ patru ani, a încetat din viaţă la 42 de ani. Vei trăi mereu în amintirea mea… îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine şi pentru felul în care m-ai iubit. Odihneşte-te în pace!”, a scris Flore Salalidis pe Facebook, după moartea milionarului. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Flore a avut un mariaj de patru ani cu milionarul Salalidis, însă căsătoria lor s-a terminat din cauza unor neînţelegeri, la notar.

(NU RATA: FLORE O SĂ ÎNNEBUNEASCĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)