Valentina Pelinel, la momentul adevărului: ”Nu există un anumit secret!” Ce zice despre cei trei copii pe care-i are

Publicat: 22/01/2020 | 16:36

Valentina Pelinel are 39 de ani, a născut de trei ori, dar își menține perfect silueta. Fostul manechin ar putea și acum să urce, cu succes, pe catwalk, dar alte lucruri sunt acum importante pentru ea. Și care o fac fericită.

A avut necazuri în căsnicia cu celebrul ei soț, Cristi Borcea, dar clipele grele au trecut, iar acum cei doi, alături de copii, își croiesc drumul în viață cât mai frumos. (CITEȘTE ȘI: SĂRBĂTOARE MARE ÎN FAMILIA LUI CRISTI BORCEA! VALENTINA PELINEL A FĂCUT ANUNȚUL)

Valentina a dezvăluit, pentru Ciao.ro, cum a reușit să-și mențină echilibrul, și o face chiar bine, după ce a ieșit din lumea mondenă, după ce a născut, după ce s-a dat peste cap să fie și mama și tata atunci când Cristi Borcea i-a lipsit atât de mult.

Silueta? „Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, a spus Valentina Pelinel. (VEZI AICI: FOTOGRAFIA POSTATĂ DE VALENTINA PELINEL CU GEMENELE SALE. DETALIUL OBSERVAT DE FANI)

Valentina Pelinel, la momentul adevărului: ”Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu!”

Cele 29 de kilograme pe care le-a luat cât a fost însărcinată cu gemenele? A revenit, imediat, la sala de sport, unde nu ratează 4-5 ședinte în fiecare săptămână.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a mai spus soţia lui Cristi Borcea.

Cât despre viaţa pe care o avea înainte de a deveni mamă, Valentina Pelinel spune că nu regretă nimic, însă nici nu îi este dor de acea perioadă. Acum trăind cea mai bună parte a vieţii ei. (NU RATA: INVITAȚII AU CREZUT CA NU VĂD BINE: CUM ARATĂ ACUM VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA ȘI SOȚIA, LA BOTEZUL FETIȚEI ANCĂI SEREA)

„Sincer, nu îmi este dor, deoarece am făcut tot ce mi-am propus în meseria mea. Am făcut ce mi-am dorit de mică și când faci totul din pasiune, îți iese bine. Dar e un capitol încheiat din viața mea. Satisfacțiile vieții de familie nu au grad de comparație și dorința mea de a avea o familie fericită, sănătoasă și liniștită e prioritară. Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu, în detrimentul proiectelor profesionale, cel puțin în această etapă de dezvoltare a lor, în care prezența mamei este esențială”, a concluzionat Valentina Pelinel.

Citește și...