Vali Vijelie, amendat de polițiștii care i-au întrerupt încă un concert pe litoral, după ce nu s-a ținut cont de distanțarea socială. Câți bani trebuie să plătească

Publicat: 29/08/2020 | 12:57
Vali Vijelie, amendat de polițiștii care i-au întrerupt încă un concert pe litoral, după ce nu s-a ținut cont de distanțarea socială. Câți bani trebuie să plătească

Lovitură delicată pentru Vali Vijelie chiar în ziua în care și-a lansat o nouă piesă! Manelistul a fost amendat de polițiștii care i-au întrerupt concertul pe care l-a avut noaptea trecută la o terasă de pe litoralul românesc. Oamenii legii au intervenit după ce au aflat că la spectacol nu se ține cont de distanțarea socială. Nu doar cunoscutul artist trebuie să scoată acum bani din buzunar, ci și proprietarul localului în care s-a organizat evenimentul.

Citește și: Efectele devastatoare ale muncii de acasă, semnalate de specialiști! Unii dintre angajați se confruntă cu depresia și lipsa de productivitate

Vali Vijelie, amendat de polițiștii la concertul de aseară din Mamaia Sat

Vali Vijelie a concertat azi-noapte la o terasă aflată în zona Mamaia Sat, iar bucuria turiștilor nu a durat prea mult. Cei care au filmat o parte din spectacol au mărturisit că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar și că, la un moment dat, nimeni nu mai respecta măsurile impuse de autorități din cauza crizei epidemiologice din România. Polițiști din orașul Năvodari s-au autosesizat și au sosit de urgență la fața locului, unde au folosit rampele mașinilor din dotare și avertismente verbale ca să disperseze mulțimea. Potrivit oamenilor legii, manelistul a primit o amendă de 1.000 de lei, iar proprietarul localului a fost sancționat cu 2.500 de lei.

Află și: Ce scrie în buletinul lui Vali Vijelie. Puțini sunt cei care știu care este numele real al manelistului

Vali Vijelie, amendat de polițiștii care i-au întrerupt concertul de azi-noapte din zona Mamaia Sat © ziuaconstanta.ro
Vali Vijelie, amendat de polițiștii care i-au întrerupt concertul de azi-noapte din zona Mamaia Sat © ziuaconstanta.ro

Nu rata: Fiul nelegitim al lui Vali Vijelie s-ar putea întoarce în închisoare! A fost găsit de Poliție în timp ce…

“La data de 28 august a.c., în jurul orei 22:15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician. Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor. De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare”, au anunțat reprezentanți din cadrul IPJ Constanța într-un comunicat citat de publicația ziuaconstanta.ro.

În urmă cu o săptămână, un local din Costinești a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară la un concert al manelistului. Iar mai înainte, pe 12 august, alt concert al lui Vijelie s-a încheiat mai devreme, după ce polițiștii din Eforie au intervenit la o terasă.

Descoperă și: Vali Vijelie s-a dat în spectacol când s-a botezat în Iordan! Avem imaginile de la apa sfântă

Vali Vijelie a lansat ieri o nouă melodie

Înainte să facă show pe litoral noaptea trecută, îndrăgitul malelist și-a lansat noua melodie, “Haide să bem”, la care a lucrat împreună cu Leo de la Roșiori.

Vezi și: Andreea Bălan s-a “rupt” pe maneaua lui Vali Vijelie, “Dușmanii îmi poartă pică”. Dansul ei face senzație pe Internet