Andreea Bălan s-a “rupt” pe maneaua lui Vali Vijelie, “Dușmanii îmi poartă pică”. Dansul ei face senzație pe Internet

Publicat: 08/11/2019 | 10:57

Andreea Bălan a încins ringul de dans de la emisiunea “Te cunosc de undeva!”, unde a dansat pe una dintre celebrele melodii ale lui Vali Vijelie, respectiv: “Dușmanii îmi poartă pică”. Frumoasa artistă a fost provocată să danseze pe această manea de unul dintre concurenții show-ului de la Antena 1, iar mișcările sale fac senzație pe Internet.

Citește și: Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme: ”Mănânc de două ori pe zi, un singur fel”

Andreea Bălan a încins ringul de dans pe maneaua lui Vali Vijelie, “Dușmanii îmi poartă pică”

În timpul celei de-a opta ediții a sezonului XIV de la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Bălan apare în ipostaze nemaivăzute! Ea dansează pe una dintre cele mai cunoscute manele vechi, după ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Vali Vijelie & Adrian Minune și cânta melodia “Dușmanii îmi poartă pică”, acompaniați de taraful Silvian Voicu.

Înainte să interpreteze piesa, Liviu Vârciu le face o dedicație haioasă celor patru membri ai juriului de la “Te cunosc de undeva!” și începe de la stânga la dreapta, adică în această ordine: Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan.

“Din partea mea, Vali Vijelie, pentru onoratul nostru juriu! Și vreau să-i iau așa, de la început: aș vrea să cânt pentru cel mai talentat în viață actor – Orodici (n.r.: se referea la Andrei Aradits), vreau pentru nemuritoarea Delia! pentru cea mai… cea mai desfundată ureche din viață: Monica Anghel! Și, bineînțeles, pentru prietenul nostru, fratele nostru, pentru Brenciu! Ai slăbit un pic! Ai slăbit, Horia! Bravo!”, a spus Liviu Vârciu. Andrei Ștefănescu a completat: “Și te-ai mai și înălțat parcă!”.

Citește și: Ce bolid are Andrei Ștefănescu! I-a luat fața lui Liviu Vârciu, colegul său de la Antena 1

“O invităm aici pe Andreea Bălan, dansatoarea dansatoarelor… că așa-mi place mie viața asta! Bursucule, improvizează ceva pentru Andreea!”, a spus Liviu Vârciu imitându-l perfect pe Vali Vijelie.

Citește și: Fata cea mare a lui Liviu Vârciu se mută din România! Carmina a făcut remarci acide la adresa tatălui ei

Talentata cântăreață nu s-a supărat deloc pentru gluma de la începutul numărului celor doi artișit, astfel că a mers pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, unde a făcut senzație cu mișcările sale pe ritmuri de manele. În clipul de mai joi puteți vedea cum a dansat Andreea Bălan în timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu cântau melodia “Dușmanii îmi poartă pică”, lansată în urmă cu mulți ani de Vali Vijelie. După cum puteți observa, și prezentatorii emisiunii: Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, dar și alți participanți și-au unduit trupurile pe celebra manea.

Citește și...