Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme: ”Mănânc de două ori pe zi, un singur fel”

Autor:
Publicat: 06/11/2019 | 18:00

Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme. Artista a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari.

Nici n-ai spune că este mămică! Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și poate fi confundată ușor cu o adolescentă. Artista a ajuns să cântărească 49 de kilograme și a dezvăluit cum se menține într-o formă de zile mari. Andreea Bălan arde caloriile pe scenă, dar are grijă și la alimentație. (CITEȘTE ȘI: MIHAI CONSTANTINESCU A DESCOPERIT-O PE ANDREEA BĂLAN. PRIMA APARIȚIE A CÂNTĂREȚEI A FOST A TVR, ÎN EMISIUNEA PREZENTATĂ DE REGRETATUL ARTIST)

”Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină. Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Libertatea.

Andreea Bălan, scene ireale la un concert

Andreea Bălan este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Concertele ei te lasă cu gura căscată, iar vedeta muncește din greu pentru a le oferi fanilor ei cea mai bună versiune a sa. Însă… nu întotdeauna lucrurile merg ca pe roate. Andreea Bălan mai are și parte de surprize la concerte. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU PROPRIA MAMĂ. ÎN CE CONTEXT A SCRIS MESAJUL. “APARE FOARTE RAR ÎN PUBLIC, DAR…”)

Așa cum s-a întâmplat, la un moment dat, când artista s-a trezit pe scenă cu una dintre dansatoarele ei, în stare de ebrietate. Bineînțeles, Andreea Bălan a reacționat și a sancționat-o pe tânără.

„S-a întâmplat ca o dansatoare să vină mai euforică şi i-am dat amendă! Problema nu era că a băut, fiecare face ce vrea… Dar să-mi dansezi. Dacă tu bei înainte, nu mai poţi… Nu a mai făcut coregrafia. A intrat pe scenă şi se uita la noi, nu ştia unde este”, a povestit Andreea Bălan la „Răi Da Buni”.