Mihai Constantinescu a descoperit-o pe Andreea Bălan. Prima apariție a cântăreței a fost a TVR, în emisiunea prezentată de regretatul artist

Autor:
Publicat: 30/10/2019 | 08:49
Mihai Constantinescu a descoperit-o pe Andreea Bălan. Prima apariție a cântăreței a fost a TVR, în emisiunea prezentată de regretatul artist

Andreea Bălan și-a exprimat public regretul și suferința, după ce a aflat că Mihai Constantinescu a trecut la cele veșnice. Ea a dezvăluit câtă recunoștință i-a purtat artistului pentru că a ajutat-o în carieră.  

La scurt timp după anunțul veștii că Mihai Constantinescu s-a stins din viață, cântăreața Andreea Bălan a transmis un mesaj pe Facebook prin care povestește cât de mult a fost ajutată de regretatul artist în debutul carierei sale.

Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Cântărețul Mihai Constantinescu s-a stins din viață, ieri, 29 octombrie, după aproape șse luni în care medicii au încercat din răsputeri să-l repună pe picioare. Artistul  a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă, în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare. Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă.

Mihai Constantinescu, operat de două ori la inimă

Problemele de sănătate ale cântărețului Mihai Constantinescu nu sunt un secret pentru rudele și fanii săi. În 2017, el a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale pe cord.

“Cand te gândești că în viața ta trebuie să fie lumină, găsești forță și putere! Eu atât mi-am spus, prima săptămâna vreau s-o uit din viața mea, sigur că suferi puțin! Acum mă simt extraordinar și nu îmi vine să cred că eu am trecut din nou printr-o chestie de genul ăsta!”, a declarat cunoscutul artist în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir în 2018. (VEZI ȘI AICI: ULTIMA ORĂ. VEȘTI PROASTE DE LA SPITAL. ROMÂNII SE PREGĂTESC SĂ-ȘI IA ADIO DE LA MIHAI CONSTANTINESCU)

În urmă cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut printr-o intervenție de înlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț pe masa de operație, acolo unde a petrecut nu mai puțin de șase ore.

“Există viață după operațiile pe inimă, însă trebuie să ai curaj și încredere în medicul pe care l-ai pentru această intervenție. Am avut șansa să ajung la conf. Dr. Horațiu Moldovan. Am avut o intervenție destul de delicată, în sensul că am fost operat a doua oară, iar operația aceasta clasică presupune multă atenție și, pentru că a fost a doua intervenție de acest gen, am sângerat mai mult, am revenit în sala de operație, totul s-a terminat cu bine. 

Mă simt minunat și doresc să le spun tuturor celor care au o temere vizavi de a-și rezolva o problemă la nivelul valvelor sau orice altă afecțiune pe cord să meargă cu încredere, pentru că medicina a evoluat foarte mult și sunt convins că specialiștii noștri sunt de aceeași valoare cu a celor din străinătate”, a declarat, la un moment dat, Mihai Constantinescu. (CITEȘTE ȘI: MIHAI CONSTANTINESCU, DE URGENȚĂ LA SPITAL!