Vâlvoiul Bozo i-a înghițit prăjiturica iubitei într-o fracțiune de secundă!

Autor: A.N.
Publicat: 02/02/2020 | 22:50

Răzvan Plumb, cunoscut în lumea mondenă drept ”Bozo”, și-a scos iubita la o prăjiturică. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi la o cofetărie dintr-un mall al Capitalei și vă prezintă imaginile haioase cu fiul Rovanei Plumb și partenera lui.

Bianca și Răzvan sunt împreună de aproape un an și se înțeleg de minune. Iar, cu fiecare ocazie, tânărul o răsfață pe iubita lui și o scoate în diverse localuri de lux din Capitală. Așa cum s-a întâmplat și zilele trecute. Bozo a profitat de timpul liber și s-a gândit să își scoată iubita la o prăjitură. Fiul Rovanei Plumb a luat-o pe Bianca și au mers la o cofetărie celebră dintr-un mall bucureștean pentru a-și răsfăța papilele gustative. Îndrăgostiții au ochit o masă, s-au uitat în meniu, au ales prăjiturelele și au așteptat cu sufletul la gură să le vină comanda. (CITEȘTE ȘI: SECRETELE AMOROASE ALE LUI “BOZO”!)

În timp ce așteptau desertul, iubita lui ”Bozo” îi povestea diverse lucruri fiului fostei doamne ministru. Doar că… Răzvănel nu o băga deloc în seamă. Privea într-un singur punct și era absent. De parcă ar fi fost nerăbdător să i se aducă prăjiturica. Ei bine, momentul mult-așteptat a sosit! După câteva minute, desertul delicios a ajuns pe masa lui Bozo.

Bozo a ”atentat” la prăjiturica iubitei

Vâlvoiul Bozo a luat lingurița și a început să se înfrupte din prăjiturică. În câteva minute n-a mai rămas nimic în farfurie! Și, totuși, parcă ar mai fi vrut puțin dulce… Cum bruneta mai avea jumătate din desert, Bozo a ”atentat” la prăjiturica ei pentru a-și alina pofta. A luat câte o guriță până n-a mai rămas nimic nici din desertul iubitei sale.  (VEZI ȘI: LIVIU DRAGNEA A PLĂNUIT NUNTA CU IRINA! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

Bozo a ”atentat” la prăjiturica iubitei

Bozo și Bianca s-au combinat în aprilie 2019

Povestea de iubire dintre controversatul Bozo și Bianca a debutat în luna aprilie a anului trecut. La vremea respectivă, Bianca se număra printre dansatoarele unui renumit club din București, acolo unde se pare că a fost remarcată de fiul ministresei.

Atunci când Bozo și Bianca și-au asumat relația și s-au afișat pentru prima dată în clubul în care Bianca era dansatoare, se pare că fiul Rovanei Plumb i-ar fi promis sexoasei iubite că va avea grijă de cariera ei. Din câte au descoperit reporterii D.A.S, Bozo se pare că s-a ținut de promisiune și, într-un timp relativ scurt și cu ajutorul celebrei sale mame, a reușit să o ”aranjeze” în plan profesional pe siliconata de care s-a îndrăgostit nebunește. Fără nicio recomandare profesională, dansatoarea a ajuns consilieră la cabinetul secretarului de stat de la Fonduri Europene. (VEZI ȘI: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!)

Din câte se pare, transformarea din dansatoare la bară în consilieră la Fonduri Europene a iubitei lui Bozo nu ar fi prima ”învârteală” orchestrată de celebra politiciană. În trecut, Rovana Plumb, ministresa remaniată de Viorica Dăncilă, și-ar fi ajutat nora, fosta jurnalistă Ani Plumb, soția lui Andrei Plumb,  să prindă un job stabil și bine plătit într-o companie de stat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...