Vanessa Paradis s-a căsătorit! Imagini cu fosta iubită a lui Johnny Depp în rochie de mireasă

Publicat: 01/07/2018 | 17:49

Vanessa Paradis s-a căsătorit! Actrița și regizorul Samuel Benchetrit au spus cel mai important ”Da!” din viața lor în cadrul unei ceremonii restrânse. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit, care au o relaţie de aproape doi ani, au devenit soţ şi soţie sâmbătă, în Saint-Siméon, o comună aflată în nordul Franţei. Fosta soție a lui Jhonny Depp a purtat o rochie crem şi un voal brodat, prins în păr cu flori şi a ales un bucheţel de trandafiri în nuanţe de roz, iar mirele a purtat un costum albastru închis. (CITEȘTE ȘI: O ALTA DESPARTIRE LA HOLLYWOOD? JOHNNY DEPP SI VANESSA PARADIS, DIN CE IN CE MAI DISTANTI!)

Vanessa Paradis s-a căsătorit

Vanessa Paradis și Samuel Benchetrit s-au căsătorit într-un cadru restrâns

Petrecerea a fost una restrânsă la care au participat aproximativ 30 de rude şi prieteni apropiaţi, inclusiv Lily-Rose, fiica în vârstă de 19 ani pe care Vanessa Paradis o are din relaţia de 14 ani cu actorul american Johnny Depp. (VEZI ȘI:PRIMELE DECLARATII ALE VANESSEI PARADIS DUPA DESPARTIREA DE JOHNNY DEPP! AFLA CE ARE DE SPUS!) Tânăra actriţă şi model a ales o rochie din mătase galbenă şi, la fel ca mama sa, şi-a prins în păr flori roz şi violet. (Console si accesorii gaming)

Citește și...