Vărul lui Florin Călinescu s-a sinucis! Cum a fost găsită ruda cunoscutului actor

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 24/04/2018 | 14:57

Florin Călinescu este în doliu! Un văr al lui s-a sinucis. Ion Sorescu, 61 de ani, a fost găsit spânzurat în grajd de către fiul său, care a anunțat imediat autoritățile. Sorescu mai avusese tentative de a-și lua viața.  

Vărul lui Florin Călinescu s-a sinucis

Mihai Sorescu, vărul lui Florin Călinescu, a fost găsit în grajd, cu ștreangul la gât, de către fiul său, care a încercat să-l salveze. El a tăiat frânghia și apoi a sunat la 112, potrivit curierul.ro.

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a mers la Băbana, unde locuia vărul lui Florin Călinescu, însă medicul nu a reuşit să-l salveze, constatând decesul.

Ion Sorescu nu era cunoscut cu afecţiuni medicale cronice. În trecut, se spune că acesta ar mai fi avut tentative de sinucidere. Omul avea trei fii. Victima a avut, în trecut, probleme cu legea, care l-au afectat foarte mult. Bărbatul a fost prins conducînd un tractor, deşi nu deţinea permis. A fost trimis în judecată, fiind condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare.

În 2012, fiul lui Florin Călinescu a murit, tot spânzurat

Familia pare urmărită de blestem pentru cunoscutul actor. În anul 2012, Luca, fiul lui Florin Călinescu, a fost găsit spînzurat într-o cameră de hotel, din Praga.

Citește și...