Acasă » Știri » Vei avea o saptamana plina de bucurii? Află ce ţi-au rezervat astrele pentru următoarele zile! Neti Sandu spune pe bune

Vei avea o saptamana plina de bucurii? Află ce ţi-au rezervat astrele pentru următoarele zile! Neti Sandu spune pe bune

De: Cancan 14/09/2013 | 10:16
Vei avea o saptamana plina de bucurii? Află ce ţi-au rezervat astrele pentru următoarele zile! Neti Sandu spune pe bune

Neti Sandu dezvăluie horoscopul săptămânii 13 -19 septembrie pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Peşti.

Berbec

O să vă treziţi cu un accept, vineri, vă luaţi o revanşă, porniţi pe un drum nou şi o să aveţi un entuziasm de zile mari! Sâmbătă or să apară unele “fisuri” în program şi o să plecaţi, poate, într-un alt oraş decât stabilizerăţi, iniţial, cu grupul de prieteni, cu familia. Surprize plăcute duminică, marţi, iar şansele de bani apar miercuri. Program încărcat joi şi o să fie şi un tumult sufletesc din cauza unor discuţii cu fiinţa iubită.

 

Taur

Vin vremuri mai bune pentru voi, din punct de vedere sentimental, şi o să vă aşezaţi la casa voastră, vă căsătoriţi sau acum veţi întâlni pe cineva cu care să fiţi compatibili. Aţi putea da o fugă prin împrejurimi sâmbătă, duminică şi să vă recreaţi. Întâlnire de bun augur, marţi, şi vă faceţi planuri de viaţă în doi. Miercuri se definitivează o situaţie, iar joi vă mai gândiţi dacă să vă implicaţi sau nu încă într-o nouă afacere.

 

 

Gemeni

Interacţionaţi cu diverse persoane ca să rezolvaţi probleme care ţin atât de şcoală, de serviciu, cât şi de viaţa personală, vineri. Sâmbătă, o să puteţi face cunoştinţă cu lume nouă într-un cerc de prieteni. E posibil să vă pice cineva cu tronc şi să începeţi o relaţie pasională. Vă puteţi aştepta la bani şi unele avantaje la locul de muncă miercuri şi să faceţi nişte achiziţii de bună calitate.

 

 

Rac

Primiţi o confirmare de job, vineri, sau aflaţi că aţi fost numiţi într-un post care să vă propulseze în carieră. Vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie amoroasă care se împotmolise la un moment dat, şi o să fie cu noroc de data asta. O să aveţi de achitat facturi, de lămurit câteva aspecte de ordin financiar, luni şi joi. Miercuri vi se dă OK-ul pentru nişte activităţi extraprofesionale, primiţi vreun card de fidelitate.

Leu

O să vă puteţi vizita prietenii, rudele din alte colţuri de ţară sau de lume şi să vă prindă bine excursia. De luni începeţi negocierile la job sau poate faceţi afaceri pe cont propriu şi o să vă puneţi de acord cu celelalte părţi implicate. O să vă interesaţi de şcoli, grădiniţe pentru copii, să fie unele dintre cele mai bune. Cu partenerul de viaţă e bine să fiţi înţelegători, să se păstreze armonia.

Fecioară

E multă treabă de făcut în weekend pentru familie, să puneţi nişte lucruri la punct, poate e şi un eveniment, sărbătoriţi pe cineva sau doar faceţi curăţenie generală, vă pregătiţi pentru începerea şcoalii. O să vă puteţi recupera nişte bani luni sau cel târziu miercuri. Joi o să reluaţi negocierea pentru un job sau pentru obţinerea unui credit bancar.

zodiac

 

Balanţă

Sunteţi prinşi cu diferite treburi care ţin de domeniul casnic, dar aţi putea da o fugă, totuşi, până la munte, la mare, în vizită la prietenii din altă zonă geografică, sâmbătă, duminică. Apar cheltuieli suplimentare aproape zilnic dar nu sunt mofturi, ci lucruri necesarii, obligatorii. O persoană tânără vă face curte şi e posibil să acceptaţi să vă fie prin preajmă. De sănătate să aveţi grijă joi, să nu faceţi excese de niciun fel.

 

 

Scorpion

Se poate să câştigaţi mai mulţi bani zilele astea şi să acoperiţi toate golurile din ultima vreme. Vineri e posibil să luaţi salariul sau un rest de plată. Vă duceţi la o nuntă, o aniversare, un botez, sâmbătă, duminică, şi să vă distraţi, să vă faceţi noi cunoştinţe. Sfera sentimentală se colorează frumos marţi şi miercuri şi puteţi avea parte de cele mai frumoase surprize. Joi vi se face o ofertă de lucru, fie şi de colaborare.

 

 

Săgetător

Noutăţi pe mai multe planuri şi viaţa voastră o să se schimbe în şi mai bine, o să vă aflaţi pe o pantă ascendentă. O să bifaţi câteva evenimente festive în weekend şi veţi relaţiona mai mult cu persoanele tinere. Luni o să aveţi de rezolvat nişte urgenţe şi o să vă descurcaţi cu toate obligaţiile! Joi veţi face nişte alegeri ca să n-aveţi bătăi de cap nici cu familia nici cu partenerii de afaceri.

Capricorn

Puteţi face rost de bani, să luaţi şi nişte aprobări, aşa, pe ultima sută de metri, vineri să fiţi cu toate la zi. Veţi avea parte de un weekend minunat, cu revederi emoţionante şi o să vă plimbaţi cu fiinţa iubită, poate va fi un weekend romantic departe de casă. Şanse de bani luni şi marţi, iar miercuri veţi definitiva nişte situaţii, o să vă alăturaţi unui grup care lucrează la un proiect. Aţi putea pleca în excursie sau la studii ori să munciţi în străinătate, la un moment dat, aflaţi joi.

Vărsător

O să refaceţi punţile de legătură cu prieteni, colegi de serviciu, de breaslă, cu rudele pe care nu le-aţi mai văzut cine ştie de când, în decursul acestui interval. Cu fiinţa iubită aveţi de reglat relaţia ca să funcţioneze pe o treaptă superioară şi să vă înţelegeţi din priviri! O sumă de bani v-ar putea scoate dintr-o încurcătură financiară joi sau chiar de miercuri vă poate intra suma respecta.

 

 

Peşti

E o perioadă de mare intensitate şi o să începeţi proiecte noi, o să vă asiguraţi un venit suplimentar ca să vă descurcaţi cu ratele şi facurile lunare. O să vă puteţi îndrăgosti lulea de marţi încolo şi o să vă simţiţi în al nouălea cer de fericire. Posibile cheltuieli massive dar pe care, oricum, le aveaţi în plan miercuri şi joi. Un eveniment festiv în pregătire spre finalul acestei perioade şi o să vă implicaţi trup şi suflet, scrie protvmagazin.ro.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea