Vergil Andronache vrea să conducă FCSB în grupele Europa League: „Cine nu vrea să fie pe banca acestei echipe?”

Autor:
Publicat: 16/08/2019 | 13:44
Vergil Andronache vrea să conducă FCSB în grupele Europa League: „Cine nu vrea să fie pe banca acestei echipe?”

Vergil Andronache, antrenorul principal al formației FCSB, a declarat că – deși a fost obținută în extremis – victoria și calificarea echipei sale în play-off-ul Europa League, în detrimentul celor de la Mlada Boleslav, scor 1-0, a fost pe deplin meritată.

„Victoria e numai a băieţilor, meritul e al lor. Noi nu am făcut altceva decât să asigurăm continuitate. Ştiam de la început că ne vom permite să facem doar două schimbări, iar Panţîru era printre cei vizaţi să intre. Sunt mulţumit, competiţia ne-a motivat, îi felicit pe băieţi. Moutinho s-a descurcat extraordinar de bine. L-am văzut ca un 9 fals, care să ţină de minge. A făcut un joc foarte bun. Mihai Pintilii a dat şi el indicaţii, el e un simbol al clubului. Chiar l-am rugat să facă asta. Este decizia domnului Becali dacă rămân eu sau nu antrenor. Noi nu facem nimic altceva decât să asigurăm continuitatea. Eu bineînţeles că vreau să rămân la FCSB, cine nu vrea să fie pe banca acestei echipe?”, a declarat Vergil Andronache, antrenorul principal al FCSB.

În altă ordine de idei, vicecampioana pleacă cu șansa a doua la calificarea în grupele Europa League.  Calificată cu  mult noroc în play-off-ul Europa League, după 0-0 la Giurgiu și 1-0 în Cehia cu Mlada Boleslav, rezultat stabilit printr-un gol marcat în minutele de prelungire de Panțîru, vicecampioana României este cotată la pariuri cu șansa a doua la calificare în dubla din play-off pe care o va susține cu portughezii de la Vitoria Guimaraes.

Prima manșă a dublei din play-off-ul Europa League dintre FCSB și Victoria Guimaraes va avea loc joi, 22 august de la ora 22:00 la Giurgiu.