Verișoara lui Fane Spoitoru, umilită de un polițist într-un spital. Ce replică uluitoare i-a dat omul legii

Publicat: 19/08/2019 | 10:55

Simona Radu, una dintre verișoarele lui Fane Spoitoru, a fost umilită de un polițist într-un spital din București. Aflat pe holurile unității medicale de stat, omul legii i-a dat o replică uluitoare femeii, iar temutului interlop a decis să-şi facă dreptate.

Verișoara lui Fane Spoitoru, umilită de un polițist într-un spital

Verișoara celebrului interlop a povestit apropiaților că ar fi fost umilită într-un spital de urgență din Capitală. Mărul discordiei a apărut din cauza criteriilor etnice cu personalul medical. Mai exact, Simona Radu a așteptat ore bune pe holurile unității medicale ca să fie ajutată de un medic în problema urgentă de sănătate pe care o avea și, la un moment dat, ea a întrebat de ce nu este preluată de niciun cadru medical.

Ea ar fi primit un răspuns halucinant de la un polițist care făcea parte dintr-o echipă care escorta un arestat bolnav. Ofițerul i-ar fi spus: “Pentru că ești țigancă, de-aia. Dacă nu-ți convine, du-te la alt spital!”, relatează spynews.ro. Incidentul i-a scos din minți pe membrii familiei sale, inclusiv pe Migdal Ioan, fratele lui Fane Spoitoru. Apropiații tinerei au mărturisit că sunt deciși să se adreseze Consilului Național pentru Combaterea Discriminării.

Citește și...