Verișoara lui Fane Spoitoru, umilită de un polițist într-un spital. Ce replică uluitoare i-a dat omul legii

Publicat: 19/08/2019 | 10:55
Verișoara lui Fane Spoitoru, umilită de un polițist într-un spital. Ce replică uluitoare i-a dat omul legii

Simona Radu, una dintre verișoarele lui Fane Spoitoru, a fost umilită de un polițist într-un spital din București. Aflat pe holurile unității medicale de stat, omul legii i-a dat o replică uluitoare femeii, iar temutului interlop a decis să-şi facă dreptate.

Verișoara lui Fane Spoitoru, umilită de un polițist într-un spital

Verișoara celebrului interlop a povestit apropiaților că ar fi fost umilită într-un spital de urgență din Capitală. Mărul discordiei a apărut din cauza criteriilor etnice cu personalul medical. Mai exact, Simona Radu a așteptat ore bune pe holurile unității medicale ca să fie ajutată de un medic în problema urgentă de sănătate pe care o avea și, la un moment dat, ea a întrebat de ce nu este preluată de niciun cadru medical.

Ea ar fi primit un răspuns halucinant de la un polițist care făcea parte dintr-o echipă care escorta un arestat bolnav. Ofițerul i-ar fi spus: “Pentru că ești țigancă, de-aia. Dacă nu-ți convine, du-te la alt spital!”, relatează spynews.ro. Incidentul i-a scos din minți pe membrii familiei sale, inclusiv pe Migdal Ioan, fratele lui Fane Spoitoru. Apropiații tinerei au mărturisit că sunt deciși să se adreseze Consilului Național pentru Combaterea Discriminării.