Veronica in “Timpuri noi”! Putina lume stie ca Lulu Mihaescu a facut asta in tinerete

Publicat: 08/06/2015 | 12:27

Lulu Mihaescu, pe numele sau real Luminita Petre, a fost o adevarata emblema a filmului romanesc pentru copii. Toata lumea o tine minte gratie rolului principal "Veronica", din filmul cu acelasi nume, regizat de celebra Elisabeta Bostan in anul 1972.
 

La acea vreme in vasta de doar 4 ani, Lulu Mihaescu reusea sa ajunga la inimile telespectatorilor gratie dragalaseniei ei.

Lulu Mihaescu a intrat perfect in pielea personajului Veronica, fiind extraordinar de scumpa si de dulce.

Dupa sucesul extraordinar cu filmul „Veronica” au urmat alte pelicule in care Lulu a demonstrat cat de talentata este. In perioada 1976 si 1982, Lulu Mihaescu a jucat in filme precum: „Veronica se intoarce”, „Mama”, „Saltimbancii” si „Un saltimbanc la Polul Nord”.

Clapar in trupa Timpuri Noi

Lulu Mihaescu

Desi avea cu carul talent de actrita, Lulu Mihaescu nu a urmat o cariera in domeniu. A preferat sa-si incerce norocul in muzica. Putini sunt cei care stiu ca Lulu Mihaescu a fost clapar in trupa timpuri Noi, alaturi de care a cantat in anii ’90.

Lulu Mihaescu

Unul dintre hiturile pe care le-a scos alaturi de binecunoscuta formatie este „Perfect”. Look-ul ei era total diferit de cel pe care admiratorii i-l stiu din vremea cand o juca remarcabil pe Veronica.

Lulu Mihaescu

Cu parul lung si foarte slaba, Lulu Mihaescu nu mai aducea deloc cu cel a fetitei adorabile din urma cu ani.

Stabilita in Canada

Lulu Mihaescu

Din pacate, astazi Lulu Mihaescu, in varsta de 46 de ani, nu mai apare in lumina reflectoarelor. Vedeta nascuta la iasi a plecat in Canada. Este stabilita la Vancouver si este profesoara de pian.

CITESTE SI:

Il mai tineti minte pe Artanu’ de la Timpuri Noi? Revine in forta si….Afla ce a planuit

„Am fost nevoit sa plec din Timpuri Noi”

(D.A.)

Citește și...