Veste-bombă în sport! Ashley King, condamnat la închisoare pe viață după ce și-a înjunghiat mortal “rivalul în dragoste”

Publicat: 31/10/2018 | 09:24

Pugilistul britanic Ashley King (29 de ani) l-a înjunghiat pe rivalul său, Gareth Allison, nu înainte să întreţină relaţii sexuale cu prietena acestuia, şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă de către justiţia din Marea Britanie. Cei doi s-au certat din cauza a două femei.

Ashley King, condamnat la închisoare pe viață după ce și-a înjunghiat mortal “rivalul în dragoste”

Ashley King a negat faptele sale, dar a fost găsit vinovat. Vecinii au relatat că înainte de incident s-au auzit strigăte pe stradă: „Ieşi afară, o să te ucid!”. King a fost arestat mai întâi pentru 24 de ore, după ce a încercat să se sinucidă. Înainte să fie încarcerat, King ar fi spus, conform procurorilor: „Ştiam că voi fi închis pentru o perioadă lungă, pentru ceva ce nu am făcut. A fost legitimă apărare, dar nu vor crede niciodată!”.

Magistraţii au dezvăluit că, înainte de crimă, King i-ar fi trimis mesaje de ameninţare lui Gareth Atkinson: „Eşti terminat! Fie că durează un an sau 20, eşti terminat!”, scriu jurnaliștii de la The Sun.