Veste-șoc în familia de la Insula Iubirii! Un fost concurent ar fi plecat din România ca să scape de închisoare. Ce acuzații i se aduc

Publicat: 15/10/2019 | 14:27

Veste-șoc în familia de la “Temptation Island – Insula Iubirii”! Un fost concurent controversat ar fi plecat din România ca să scape de o posibilă pedeapsă cu închisoarea. Angajați din cadrul Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca au afirmat că bărbatul a bătut doi oameni, care au avut nevoie mai multe zile de îngrijiri medicale din cauza rănilor pe care le-au suferit.

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii și-a asumat noua relație! Cum s-a fotografiat alături de iubita lui

Adrian de la “Insula Iubirii” ar fi plecat din România ca să scape de închisoare

Adrian Boțoc, unul dintre foștii participanți de la “Insula Iubirii”, a dat România pe Italia ca să scape de o eventuală pedeapsă cu închisoarea. Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca l-a trimis în judecată pentru a doua oară pe iubitul Denisei după ce l-a bătut pe un cetățean străin în faţa unui club din Cluj-Napoca. Victima lui Adrian Boțoc a primit opt zile de îngrijiri medicale. La fel ca și tânărul atacat de fostul concurent în NOA, cea de-a doua victimă a fost lovită de către bătăuș tot cu pumnii.

Citește și: Denisa de la Insula Iubirii, reacție vehementă după ce Adrian Boțoc a fost condamnat definitiv

“S-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului B.A.D. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe prev. de ar. 193 alin. 2 C.pen., constând în aceea că la data de 14.09.2018, în timp ce se afla în zona localului L.P., din Cluj-Napoca, a lovit-o cu pumnii pe persoana vătămată A.B., inclusiv după ce aceasta a căzut pe stradă, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca pentru jurnaliștii de la Ziar de Cluj.

Vezi aici când începe cel de-al șaselea sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, emisiune prezentată de Radu Vâlcan!

Pedeapsa primită de Adrian Boțoc după ce a fost condamnat definitiv

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj s-au îndurat de Adrian Daniel Boțoc, care a fost condamnat pe fond la un 1 cu suspendare și au dispus amânarea aplicării unei noi pedepse de 8 luni. Astfel că după termenul de supraveghere de 2 ani, în care trebuie să fie cuminte, e ca și cum pedeapsa nu ar fi existat și nu apare în cazier. În plus, fostul concurent la “Insula Iubirii” este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

“În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, arată soluţia Curţii de Apel Cluj.

Vă reamintim că Adrian Boțoc a fost cercetat în urmă cu ceva timp într-un dosar de purtare abuzivă, după ce la sfârşitul anului 2016, el a lovit un bărbat care a venit să petreacă în clubul în care fostul concurent era bodyguard. În urma agresiunii, victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. “Am fost nevoit să urmez un tratament de recuperare chinuitor având în vedere faptul că inculpatul mi-a fracturat mandibula (…) Am suferit şi sufăr de un traumatism fizic şi psihic ca urmare a loviturii încasate de la inculpat”, a declarat victima pentru ziardecluj.ro.

Citește și: Bianca de la Insula Iubirii, transformată după operațiile estetice! Soția lui Liviu Gherman a renunțat și la părul blond

Adrian Boţoc, reguli impuse de magistrați

Pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Adrian Boţoc este obligat să respecte mai multe măsuri printre care se numără și următoarele:

– să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj la datele fixate de acesta;
– să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
– să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
– să comunice schimbarea locului de muncă;
– să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă, conform clujust.ro.