Veste șoc pentru Iulia Albu. Mihai Albu a făcut anunțul acum, la 6 ani de la divorț

Publicat: 04/04/2019 | 08:28

Iulia și Mihai Albu au format un cuplu doar opt ani. Din căsnicia lor a rezultat o fiica, Mikaela. Recent, în cadrul unui interviu, cunoscutul designer a anunțat că fata lui îi va moșteni munca de o viață. O veste care, foarte probabil, o va șoca pe fosta lui soția. Anunțul a fost făcut acum, la șase ani de la divorț.

Fiica mea va alege ce meserie va dori. Ne are exemple şi pe mine, şi pe mama ei, care suntem implicaţi în lumea modei. Dacă îi va plăcea, cu siguranţă amândoi o vom sprijini. Cu mine învaţă să deseneze pantofi, alegem materiale, tot felul de lucrări, dar totul la nivelul ei. Văd că îi face plăcere să coloreze, să deseneze şi are deja stilul. E destul de perseverentă.

Afacerea mea îi va rămâne bineînţeles fetei pentru că ea e succesorul meu şi tot ce am eu va ajunge la ea. Mi-ar plăcea să aibă drag să ducă frâiele mai departe şi să activeze chiar în locul meu. Dacă nu va lucra în design, probabil va colabora cu alţi designeri şi probabil va duce numele meu mai departe. Nu este o afacere extrem de mare, este o afacere din pasiune. Sunt perioade mai bune şi mai rele”, a spus Mihai Albu, potrivit click.ro.

Mihai Albu și amintit și de Zina Dumitrescu, care a pierdut lupta cu viața la finalul săptămânii trecute. „Am fost foarte apropiaţi cât a evoluat dânsa pe podium. S-a comportat ca o adevărată mamă. Pot să îi zic «mamă», mai ales că pe mama o cheamă tot Zina. Ultima discuţie cu ea a fost acum ceva ani. Era optimistă pe atunci, chiar am simţit că ar fi vrut să mai participe la defilările mele. În 10 ani de colaborare, am avut 20 de prezentări împreună”, a spus designerul.

Citește și...