Veste tristă pentru fanii VLAD, de la Pro TV! Ce se întâmplă cu filmările serialului iubit de o ţară întreagă

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 10:32

Veste tristă pentru fanii VLAD, de la Pro TV! Ce se întâmplă cu filmările serialului iubit de o ţară întreagă. Fanii nu se așteptau la una ca asta.

Luni, 24 februarie, a avut loc premiera noului sezon al serialului Vlad. Sezonul 3 a conținut 13 episoade, toate, ca de obicei, cu final neaștepat. Filmările, însă, s-au oprit odată cu instaurarea stării de urgență pe 15 martie.

Producătorii serialului anunțau atunci că se vor relua filmările odată ce situația o va permite. După data de 15 mai, măsurile impuse de autorități s-au relaxat și a fost decretată starea de alertă pentru 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A PREZENTAT-O DEJA FAMILIEI PE NOUA LUI IUBITĂ. “AVEM PLANURI MARI ÎMPREUNĂ. TREBUIE SĂ NE…”)

Însă… filmările pentru serialul Vlad sunt în continuare pe buton de pauză. Așa că fanii mai au de așteptat până își vor putea vedea, din nou, actorii preferați pe micile ecrane.

Totul despre serialul Vlad, difuzat de Pro TV

Serialul Vlad, difuzat de Pro TV, spune povestea lui Adrian (Anghel Damian) / Vlad (Adrian Nartea), cel care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), poreclit „Inginerul”, el devenind mentorul lui. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis. (VEZI ȘI: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, APARIȚIE HOLLYWOODIANĂ LA BORDUL UNUI BENTLEY CONTINENTAL GT W12 FIRST EDITION CONVERTIBLE DE 300.000 €. CU PĂRUL ÎN VÂNT, ȘI-A FĂCUT SELFIURI ALĂTURI DE…)

În sezonul 3 al serialului Vlad alianţele s-au schimbat, încrederea a scăzut, iar trădarea a apărut din senin. Noi personaje au tulburat jocul pentru putere şi au schimbat destinele tuturor. Miza lui Vlad este mare, iar lupta pentru putere se va ţine doar între cei mai buni, cei care sunt mereu cu un pas înainte şi sunt capabili să elimine pe oricine le stă în cale.