Vestea momentului în showbiz! Vedeta de la Antena 1 tocmai a născut

Publicat: 21/11/2019 | 10:09

Actorul Teodor Corban, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare vineri, de la ora 22:15, în rolul primarului Stelian Manole, în serialul de comedie Mangalița, a devenit bunic.

Fiica lui Teodor Corban a devenit mămică

Fiica sa, Ioana, care joacă alături de tatăl său în serialul difuzat de Antena 1 a dat naștere, pe 27 octombrie, unui băiețel pe nume Victor. “Sunt fericit pentru că s-a mărit familia și abia aștept să mai crească Victor, ca să-i spun povești la gura sobei. Sau să „zapăm” împreună”, spune Teo Corban.

Actorul Teodor Corban a devenit bunic de băiat © Facebook
Actorul Teodor Corban a devenit bunic de băiat © Facebook

Deocamdată, interpretul primarului Stelian Manole din serialul Mangalița nu și-a ținut în brațe nepotul, din două motive: “Nu mi s-a dat voie să-l țin în brațe, pentru că port microbi (râde), dar și mie mi-a fost teamă deocamdată să iau în mâini mogâldeața”, mai spune acesta.

Au cerut urgent să schimbe numele serialului Mangalița de pe Antena 1

Reprezentanții Asociației Crescătorilor de Suine Mangalița sunt revoltați pe oficialii de la Antena 1, post unde va rula peste câteva zile un serial cu numele “Mangalița” (n.r.: numele unei localități fictive din film). Motivul: crescătorii de porci nu își doresc asocierea dintre serialul difuzat de trustul intact Intact și rasa de animale! Astfel, ei au trimis un document oficial adresat șefilor de la Antena 1 în care au notat că noul film “aduce prejudicii grave crescătorilor onești”, relatează paginademedia.ro.

“Rasa de suine Mangalița reprezintă mândria României, sub nici o formă nu reprezintă furt, lipsă de respect, păcăleală, muncă puţină cu profit maxim, dezinteres”, se mai arată în document.

Reprezentanții asociației susțin că au depus, recent, o cerere de înregistrare a mărcii “Mangalița” la OSIM. “Nu vrem să intrăm în conflict cu cei de la Antena 1, însă vrem ca ei să schimbe numele serialului”, au declarat aceștia, conform sursei citată mai sus.

Citește și...