Vești bune pentru Cătălin Scărlătescu! Preferata lui, Bad Angie de la “Chefi la cuțite”, e o femeie singură

Publicat: 06/09/2018 | 10:50

Angie Moisescu, cunoscută drept Bad Angie de la “Chefi la cuțite”, este din nou singură. Deși începuse de puțin timp o frumoasă povestecu un bărbat care avea aceeași vârstă ca ea, cei doi au decis că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate în viață. Vedeta a devenit preferata lui chef Cătălin Scărlătescu, după ce a participat la emisiunea culinară de la Antena 1.

Preferata lui Scărlătescu, Bad Angie de la “Chefi la cuțite”, s-a despărțit de iubit

Bad Angie și fostul iubit au ajuns la concluzia că este mai bine să pună punct relației acum, decât mai târziu, când ar fi putut să se ajungă la regrete mai mari. În cadrul unui interviu, fosta concurentă de la “Chefi la cuțite” a mărturisit că tânărul era copilăros, așa că au stabilit să rămână doar prieteni, nimic mai mult. După ce a concurat pentru premiul cel mare de la emisiunea unde Cătălin Scărlătescu este jurat, ea și chef-ul au rămas în relații foarte bune și se sfătuiesc atât în bucătărie, cât și în viață. Scărlătescu o simpatizează foarte mult.

“El e mult mai copil la mentalitate, este de aceeaşi vârstă cu mine. Am rămas prieteni, nu a fost iubire între noi. Nu am avut timp, a fost prea scurt”, a declarat Bad Angie în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Citește și...