Vești bune pentru fanii lui Michael Schumacher! Anunțul a fost făcut chiar de fiul său

Publicat: 25/03/2019 | 23:14

Vești bune pentru fanii lui Michael Schumacher! Anunțul a fost făcut chiar de fiul său. 

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1, va testa un monopost Alfa Romeo (Sauber), la 2 sau 3 aprilie, în Bahrain. Presa internațională relatează acest eveniment ca fiind debutul sportivului în Formula 1! Monopostul pe care îl va conduce Schumacher jr. va fi modelul 2019, cu care finlandezul Kimi Raikkonen şi italianul Antonio Giovinazzi concurează în acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1. (CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ | MICHAEL SCHUMACHER, SURPRINS PE TERASA VILEI SALE!)

Mick Schumacher, 20 de ani, a câştigat anul trecut Formula 3 Europeană, iar în acest sezon participă în Formula 2, anticamera Marelui Circ. El face deja parte din academia Ferrari de dezvoltare a carierei tinerilor piloţi.

„Eu sunt încântat de acest parteneriat cu Ferrari, viitorul meu în sportul auto se ‘scrie cu litere roşii’. Este un un nou pas în direcţia bună şi nu pot decât să profit de imensa expertiză acumulată aici. Voi face tot posibilul pentru a-mi îndeplini visul, acela de a pilota în Formula 1. Este mai mult decât evident că Ferrari are un loc aparte în inima mea de când m-am născut, dar şi în inima familiei mele”, a adăugat Schumacher jr. (VEZI ȘI: FANII SPERĂ LA O MINUNE, DUPĂ CE MICHAEL SCHUMACHER ȘI-A PETRECUT ZIUA DE NAȘTERE ÎNTR-O VILĂ DIN SPANIA)

 

Citește și...