Vești excelente. Se vor relua cursele pe ruta Bucureşti-Paris. Zborurile se vor face cu măsuri sporite de siguranță

Publicat: 26/05/2020 | 22:27
Vești excelente. Se vor relua cursele pe ruta Bucureşti-Paris. Zborurile se vor face cu măsuri sporite de siguranță

Prin intermediul unui comunicat de presă, compania aeriană Air France a anunțat luni că de la începutul lunii iunie va relua zborurile pe ruta Bucureşti-Paris, după o pauză de aproximativ două luni.

Potrivit companiei franceze, programul de zbor include, într-o primă etapă, operarea unei singure curse pe săptămână, urmând să crească succesiv la 3, respectiv 5 zboruri pe săptămână şi să devină zilnic începând cu 22 iunie.

„Compania aeriană Air France anunţă reluarea zborurilor între aeroportul Paris Charles de Gaulle şi aeroportul Bucureşti Henri Coandă începând cu data de 3 iunie 2020, după o pauză de aproximativ 2 luni. Zborurile sunt operate în condiţii extinse de igienă pe tot parcursul procesului de check-in, îmbarcare, derulare a zborului şi debarcare”, se arată într-un comunicat al companiei, citat de B365.ro

Orarele pot suferi modificări

Totodată, compania avertizează, totuși, că orarul de zbor poate suferi modificări, în funcţie de deciziile autorităţilor, de nevoile pasagerilor din România şi de gradul de ocupare al zborurilor.

Până la sfârşitul lunii iunie şi sub rezerva ridicării restricţiilor de călătorie, Air France intenţionează să îşi reia treptat zborurile, cu o creştere a numărului de frecvenţe şi destinaţii. În luna iunie, Air France va efectua aproximativ 15% din zborurile operate în mod normal în acest moment al anului, potrivit sursei citate.

Călătorii vor zbura în condiții de siguranță

Toate frecvenţele incluse în noul program de zbor al Air France se vor desfăşura cu măsuri sporite de siguranţă, inclusiv asigurarea distanţării sociale la check-in, îmbarcare şi debarcare, purtarea obligatorie a măştii de protecţie în aeroport şi în aeronavă şi verificarea temperaturii pasagerilor la îmbarcare.

Compania recomandă sosirea în aeroport cu cel puţin trei ore înaintea orei programate pentru decolare, pentru a realiza în timp util toate formalităţile de check in, verificare a bagajelor de mână şi a documentelor de călătorie.

Imagine de Jan Vašek de la Pixabay