Vesti extraordinare despre Razvan, copilotul lui Iovan! Ce minune i s-a intamplat la fix doua luni de la accidentul din Apuseni!

Publicat: 24/03/2014 | 01:26

Tanarul copilot care a supravietuit miraculos dupa prabusirea avionului in muntii Apuseni le-a marturisit parintilor ca vrea sa faca un gest de recunostinta in memoria mentorului sau.

Razvan Petrescu a avut Dumnezeul lui. Asa au spus multi dintre cei care au fost la curent cu datele accidentului aviatic din Apuseni, in care au pierit pilotul Adrian Iovan, instructorul lui, si Aura Ion, o studenta la Medicina care facea voluntariat.
Patru medici aflati la bord au suferit rani destul grave in urma impactului, insa copilotul a fost in situatia cea mai dificila.

Se intampla fix in urma cu doua luni, atunci cand medicii au fost foarte retinuti cu privire la sansele lui de recuperare. Nimeni nu stia daca Razvan va mai putea merge vreodata, dupa ce picioarele lui au fost aproape zdrobite in urma accidentului.

Razvan Petrescu a pilotat avionul in ultimele minute inainte de prabusire
Razvan Petrescu a pilotat avionul in ultimele minute inainte de prabusire

Desi se afla exact langa Iovan in momentul imapctului cu osul, tanarul a supravietuit, si dupa mai multe interventii chirurgicale a inceput sa-si revina treptat.

Medicii supravietuitori il imbarbateaza

Razvan a fost externat in urma cu aproximativ o luna, iar acum starea lui de sanatate se imbunatateste de la o zi la alta. Ba chiar s-a intamplat o minune., fix la doua luni de la teribilul accident.

Razvan Petrescu a fost instruit de Adrian Iovan

“Se recupereaza foarte bine, face exercitii in pat, cu un medic specialist. Acum cateva zile era foarte determinat sa se ridice si sa mearga. Mi-a zis: mama, eu ma ridic si merg. Vreau sa ma duc la Horea sa aprind o lumanare. I-am zis ca nu are voie, si mi-a zis ca in momentul in care va invata din nou sa mearga va pleca sa aduca un omagiu celor morti. Pastreaza vii amintirile cu mentorul lui, ne vorbeste mereu despre Adrian Iovan”, a povestit mama lui Razvan.

Andrei Iovan era mentorul lui Razvan Petrescu
Andrei Iovan era mentorul lui Razvan Petrescu

Copilotul este sustinut de la distanta si de medicii care au avut norocul sa scape cu rani mai usoare, si care il suna sa-l imbarbateze.

Andrei Iovan era mentorul lui Razvan Petrescu

“Razvan sta doar in pat si asculta muzica, asteapta mereu telefoanele medicilor care au fost cu el in avion. Au ramas apropiati si se intreaba de sanatate. Pana in prezent nu a mai fost audiat de catre procucori, decat o singura data, in spital, inainte sa fie externat. Se uita la tot ce ce discuta pe seama accidentului si cateodata nu-i vine sa creada cate neadevaruri se spun. O sa vorbeasca cand o sa fie pregatit…”, a mai spus mama copilotului.

Citeste si Vesti cutremuratoare pentru copilotul lui Iovan! Razvan Petrescu nu are voie sa se ridice din pat timp de doua luni, iar apoi…

O poveste de dragoste, dincolo de nori! Copilotul lui Adrian Iovan este pretuit ca un erou de iubita!

Ce i-a spus Iovan copilotului sau, cand si-a dat seama ca nu mai au nicio sansa: “Razvane, tine-te, ne prabusim!

(Maria Apostol)
 

Citește și...