După mastectomie, acum Shannen Doherty a trecut printr-o intervenție de reconstrucție a sânilor

Publicat: 16/05/2018 | 11:48

Shannen Doherty se află în spital de câteva zile acolo unde a trecut printr-o intervenție de reconstrucție a sânilor. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Mama actriței este cea care a stat zi și noapte alături de ea. (CITEȘTE ȘI: VEŞTI CUMPLITE PENTRU ACTRIŢA SHANNEN DOHERTY! CANCERUL A RECIDIVAT, IAR EA SE SIMTE TOT MAI RĂU)

De ziua mamei în America, actrița din „Beverly Hills” a publicat o fotografie chiar de pe patul de spital. Shannen Doherty era alături de mama ei și i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Shannen Doherty, alături de mama ei în spital

„La mulți ani de ziua mamei! Te aduc doar în cele mai bune locuri… mâncare de spital, yummy. Te iubesc! Îți mulțumesc pentru că ești mereu acolo. Aș scrie mai mult, dar durerea din cauza medicamentelor nu mă lasă.”, a scris Shannen Doherty pe contul ei de Instagram. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Actrița a cerut oamenilor să doneze sânge pentru ea

„Sunt emoţionată de generozitatea oamenilor. Unii vin la fiecare două săptămâni ca să doneze sânge. Le mulţumesc. Mulţumesc medicilor pentru răbdarea lor  şi întregii clinici din Woodland Hills, unde mi se dă toată atenţia.”, a mai spus vedeta. (VEZI ȘI: O MAI ŢII MINTE PE BRENDA DIN ”BEVERLY HILLS”? CUM ARATĂ ACUM ÎN PLINĂ LUPTĂ CU CANCERUL!)

În august 2015, actrița a suferit o mastectomie după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actriţa, cunoscută pentru rolul Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills 90210“ oferă o lecţie de viaţă prin lupta ei împotriva cancerului.

 

 

Citește și...