Vești triste pentru Pro TV! Ce s-a întâmplat cu Românii au Talent

Publicat: 10/05/2020 | 13:54
Vești triste pentru Pro TV! Ce s-a întâmplat cu Românii au Talent

Din cauza pandemiei de coronavirus, și televiziunile din România au fost obligate să îți modifice drastic grilele de programe și să se adapteze crizei medicale fără precedent, dar asta nu înseamnă că lupta continuă pentru câștigarea audienței nu se duce ”la baionetă”.

Între Pro TV, Antena 1 și Kanal D există o concurență uriașă – de mai mult timp -, fiecare post încercând să atragă cât mai mulți telespectatori și să obțină mult dorita supremație media care se reflectă în câștiguri financiare consistente. Din acest punct de vedere, Pro TV excelează, emisiunea ”Românii au Talent” fiind un punct de reper, în serile de vineri, pentru cei mai mulți dintre români.

Totuși, chiar dacă a rămas lider de audiență, cifrele sunt ceva mai mici decât săptămâna trecută, potrivit informațiilor furnizate de paginademedia.ro. (VEZI ȘI AICI: MOARTEA FOSTULUI CONCURENT DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”, ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER! S-A SINUCIS SAU NU CĂTĂLIN CARAGEA?)

Telespectatori mai puțini decât pe 1 Mai

Showul ”Românii au Talent” a obținut un rating mai mic, în comparație cu săptămânile trecute, chiar dacă a rămas în pole-position în lupta cu Antena 1 și Kanal D. Emisiunea jurizată de Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu a reușit să țină în fața televizoarelor  – vineri seară – aproximativ 2,4 milioane de privitori, cu 400.000 mai puțin decât pe 1 mai.

Potrivit aceleiași surse, locul doi al podiumului a fost ocupat de Antena 1, iar Kanal D a trebuit să se mulțumească doar cu poziția a treia.

(CITEȘTE ȘI: CÂȚI LEI CÂȘTIGĂ UN CAMERAMAN ANGAJAT LA ROMÂNII AU TALENT. CE SALARIU IA LUNAR DE LA PRO TV)

 

Citește și...