Moartea fostului concurent de la ”Românii au talent”, învăluită în mister! S-a sinucis sau nu Cătălin Caragea?

Autor: A.N.
Publicat: 09/05/2020 | 19:26

Cătălin Caragea, solictul trupei ”7 Klase” și-a pus capăt zilelor la vârsta de 22 de ani. Tânărul a fost găsit de anchetatori în locuința lui din Chișinău. Cătălin s-ar fi spânzurat cu o curea, însă, apropiații nu cred că el s-ar fi sinucis.

Fostul concurent de la ”Românii au talent” nu a lăsat niciun bilet de adio, iar apropiații nu cunosc motivul pentru care acesta ar fi recurs la un asemenea gest extrem. Polițiștii din Republica Moldova au declarat că trupul neînsuflețit al tânărului cântăreț nu avea urme de violență, prin urmare s-a confirmat sinuciderea acestuia.

Tânărul a fost găsit în casă de o rudă îngrijorată că acesta nu mai răspunde deloc la telefon.Una dintre prietenele tânărului pune, însă, la îndoială ideea sinuciderii și îi acuză pe oamenii legii că nu s-ar fi ocupat așa cum ar fi trebuit de acest caz. (CITEȘTE ȘI: TOATĂ LUMEA ÎL ȘTIE PE MIHAI GÂDEA, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE O ȘTIU PE FIICA PREZENTATORULUI. CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ KARINA)

”Ceva nu se leagă aici… prea tăcută este presa și mass-media. Fără nici o rezonanță, de parcă a murit o muscă. Ceva nu e curat aici! Băiatul avea atâtea de la viață, le stătea în gât altora, precis… Peste ani o să iasă adevărul la iveală despre moartea asta misterioasă”, a scris o prietenă virtuală a lui Cătălin Caragea.

Trupul neînsuflețit al lui Cătălin Caragea a fost găsit în dimineața zilei de 24 martie de către o rudă a tânărului care l-a găsit în casă strangulat cu o curea și a anunțat poliția la ora 3:21. (VEZI ȘI: “REGELE” LE TAIE ARIPILE LUI JADOR ȘI ABI TALENT. “CÂND O FI CEVA, MĂ DEZBRAC EU DIRECT ȘI…”)

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist, unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat cu o curea. Polișiștii au stabilit identitatea tânărului. La examinarea de către medicul legist, semne de moarte violentă pe corpul acestuia nu au fost depistate decât cele caracteristice strangulării. S-a stabilit că acesta locuia de unul singur, fiind depistat de către o rudă care a venit să-l vadă, după ce acesta nu răspundea la telefon”, a precizat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Citește și...