Vica Blochina a spus totul despre relaţia cu Victor Piţurcă! Ce se întâmplă cu cei doi de 7 ani

Publicat: 08/03/2017 | 00:37

Vica Blochina a spus totul despre relaţia cu Victor Piţurcă. Fosta balerină a dezvăluit ce se întâmplă între ea şi tatăl copilului ei în ultimii 7 ani.

Vica Blochina a acceptat provocarea de a participa la proba ”Taci şi înghite” de la ”XtraNightShow”. Întrebată despre relaţia cu Victor Piţurcă, fosta balerină a spus că au o relaţie amiabilă, însă nu îşi vorbesc de 7 ani.
”Amiabilă. Eu, personal, nu vorbesc cu domnul Victor Piţurcă, însă copilul meu are o relaţie bună cu tatăl lui. Nu ne-am văzut de 7 ani, decât la TV. Îi aud vocea când vorbeşte cu fiul meu la telefon. Îl sună direct pe Aydan. Aydan îl iubeşte foarte tare pe tatăl lui şi se înţelege foarte bine cu toată familia lui. Aydan stă la tatăl lui atâta timp cât vrea el. Nu ştiu de ce nu am mai comunicat, aşa a fost să fie. Probabil e mai bine aşa. Băieţelul meu creşte în armonie. Niciodată nu s-a vorbit urât despre tatăl lui la noi acasă. Aydan nu cred că a simţit vreodată tensiunea dintre mine şi tatăl lui. La un moment dat, mi-a sustras pensia alimentară, dar nici atunci nu i-am interzis să meargă la tatăl lui. Atâta timp cât copilul e fericit şi nu-i lipseşte nimic şi creşte frumos, eu sunt mulţumită”, a declarat Vica Blochina.

Citește și...