Vica Blochina da totul pe fata: “Eu si Bote suntem…” Totul a inceput de la un SARUT!

Publicat: 06/12/2015 | 22:57

Vica Blochina da din casa! Blonda a fost alaturi de Catalin Botezatu la petrecerea aniversara a celor 49 de ani si nu s-a sfiit sa-si arate dragostea fata de acesta.

Fosta blonda a lui Piturca face dezvaluiri despre relatia pe care o are cu Catalin Botezatu. Aceasta i-a fost alaturi la aniversarea frumoase varste de 49 de ani si nu si-a luat privirea de la el toata seara.

Vica blochina

Se pare ca Vica isi doreste sa-si refaca viata amoroasa si a pus ochii pe cunoscutul creator de moda, Catalin Botezatu. Pana in prezent, acestia au avut o frumoasa relatie de prietenie, care usor, usor s-a transformat intr-o relatie de iubire.

Vica blochina

Suspina dupa Catalin Botezatu

Daca, de obicei, femeile sunt cele care se lasa mai greu cucerite, de aceasta data, roata s-a intors si, ghici ce? Catalin Botezatu se lasa greu. Chiar daca Vicai i s-au aprins calcaiele dupa Bote, acesta joaca dur si inca nu-i da sanse frumoasei blonde.

“Eu si Catalin avem o relatie frumoasa…..de prietenie, chiar daca eu mi-as dori mai mult. Nu am o relatie cu cineva, ca altfel nu m-as fi sarutat cu Catalin zilele trecute. Ne-am facut chiar si o fotografie, pentru a imortaliza momentul.”, a declarat Vica.

Vica blochina

Catalin este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, prin urmare, fosta blonda a lui Piti a tintit bine. Desi isi doreste o relatie cu designerul, acesta nu se lasa prea usor cucerit:

“Catalin este un barbat special. Mi-as dori sa avem o relatie, dar momentan nu suntem impreuna. Il mai astept maxim 2 ani. Poate se hotaraste”, a spus Vica.

Citeste si:

Vica a ramas cu sechele de la “Ferma vedetelor”. Medicii au avertizat-o pe vedeta ca-si pune viata in pericol, insa ea…

Fosta amanta a lui Piturca a pierdut procesul! Vica va fi executata silit

Vica Blochina si Cove, prinsi in FAPT! Ce au facut cei doi in vazul tuturor!

Vica blochina

S-au sarutat in public

Vica Blochina si Catalin Botezatu au fost impreuna la un eveniment de fashion, ce s-a desfasurat saptamana trecuta, la Oradea.

In cadrul evenimentului, acestia s-au pozat sarutandu-se, iar poza a fost pusa pe contul de socializare al blondei.

Clara Ion

Citește și...