Victor Ponta l-a felicitat pe Crin Antonescu de ziua sa de nastere! Ce mesaj i-a transmis

Publicat: 21/09/2014 | 15:15
Victor Ponta l-a felicitat pe Crin Antonescu de ziua sa de nastere! Ce mesaj i-a transmis

Victor Ponta a implinit 42 de ani sambata si a fost felicitat de cei 70.000 de oameni care au venit pe National Arena pentru a-l sustine cu ocazia lansarii candidaturii la presedentia Romaniei.

La doar o zi distanta, Victor Ponta a tinut sa-l felicire pe fostul lider liberal, Crin Antonescu, care a implinit astazi 55 de ani.
“La multi ani, Crin! Multa sanatate si bucurii alaturi de Irina si Adina!”, a fost mesajul lui Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

victor ponta

Mesajul lui Victor Ponta pentru romani

20 septembrie este o zi care va intra in istorie! Stadionul National a devenit neincapator pentru romanii care se aduna in numar tot mai mare. Peste 70.000 de oameni ii vor fi alaturi lui Victor Ponta, care isi lanseaza astazi candidatura.

victor ponta

Mesajul lui Victor Ponta i-a ridicat in picioare pe toti cei prezenti, vorbele lui ajungand la sufletul fiecaruia dintre cei 70.000 de romani care i-au fost alaturi pe Arena Nationala. „Destinul a vrut sa fim astazi impreuna si vrea sa fim impreuna in continuare. Sunt un om care imi iubesc tara, care sunt mandru de ea, care pot sa muncesc impreuna cu dumneavoastra. Dar, ca multi dintre dumneavoastra, sunt stranepotul unui roman din Ardeal care a luptat pentru Marea Unire, sunt nepotul unui preot care m-a invatat ca important este sa crezi in Dumnezeu. Sunt copilul unor parinti ca ai dumneavoastra, care au investit tot ceea ce au avut in mine. Si sunt tatal unor copii pe care vreau sa ii vad crescand in Romania, o tara puternica si mandra, care ofera fiecarui copil sansa de a se realiza aici si nu peste hotare”, a spus primul-ministru.

Citește și...