Victor Slav a făcut încă o mărturisire intimă, iar Bianca Drăgușanu a răbufnit

Publicat: 21/04/2019 | 13:53

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt considerați de mulți oameni un exemplu pentru cei care au divorțat și au un copil sau mai mulți împreună. Tocmai că au o relație amicală după despărțirea neașteptată, vedeta a acceptat invitația de a apărea în emisiunea pe care acesta o moderează la Kanal D împreună cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. La un moment dat, prezentatorul TV a făcut o mărturisire intimă, iar fosta soție a răbufnit.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Victor Slav a făcut încă o mărturisire intimă, iar Bianca Drăgușanu a răbufnit

Provocat de colegul său de prezentare Cătălin Cazacu, Victor Slav a enumerat cele trei lucruri care sunt importante pentru ei și care îl fac să se simtă un bărbat împlinit. “Atunci, eu rămân așa: sănătate, sex și călătorii”, a mărturisit fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

“Bianca, trei lucruri de care ai nevoie în viață, de care să fii fericită. Aceleași ca la Victor?”, a întrebat Cătălin Cazacu.

Auzind de ce are, de fapt, nevoie fostul partener, vedeta a răbufnit, subliniind că ea are alte priorități și a vorbit pe un ton ridicat: “Nu, bineînțeles că nu! Eu am nevoie de iubire, de sănătate și de copilul meu”. Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav are doi anișori și șapte luni.

Citește și: “Bombă” în showbiz! Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au împăcat?! Raluca Bombardiera confirmă: “E adevărat, s-a despărțit de mine și..”

În timpul roast-ului de la “Vulturii de noapte”, Victor Slav a făcut o dezvăluire neștiută până acum despre perioada când era împreună cu Bianca Drăgușanu. “La începutul relației, îți purtam fotografia în portofel, după care mi-am dat seama că nu are niciun roast”, a spus prezentatorul de la Kanal D.

“O ai și acum, stai liniștit!”, l-a întrerupt Bianca Drăgușanu, folosind un ton apăsat.

“Dar am continuat totuși să îți țin fotografia în portofel ca să îmi amintesc de fiecare dată că în locul tău, aș fi putut să am un teanc de bani. Apropo, apropo, știi unde erau banii ăia de care mă tot întrebai? I-am ascuns în dulapul din bucătărie, minunată ascunzătoare! Nu te-ai gândi niciodată să cauți acolo”, a mai spus Victor Slav.

În prezent, Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste plină de provocări alături de afaceristul Alex Bodi, care are două fetițe din relații anterioare.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.

Citește și...