Victor Slav, mesaj emoționant pentru fiica lui: „Să nu uiți niciodată că te iubesc!”

Publicat: 27/08/2018 | 14:40
Victor Slav, mesaj emoționant pentru fiica lui: „Să nu uiți niciodată că te iubesc!”

Victor Slav și-a impresionat prietenii virtuali cu un mesaj pe care i l-a dedicat fiicei ei. Prezentatorul de la Kanal D este topit după Sofia Natalia, iar asta se vede din postările pe care le face pe rețelele de socializare.

Victor Slav și-a emoționat fanii cu o fotografie pe care era scris un mesaj pentru fetița lui: „Către fiica mea. Să nu uiți niciodată că te iubesc. Viața e făcută din momente bune și momente grele. Învață din tot ce poți. Fii femeia care știu că poți fi”. Prezentatorul încearcă să-și petreacă cât mai mult din timpul liber alături de fiica lui. În weekendul ce tocmai a trecut, Slav a stat alături de fiica lui, după cum reiese din cele mai recente postări ale sale.

„Sper să învețe de la tine și urmează exemplul tău. Vă doresc succes în a reuși să devină o femeie inteligentă, independentă, puternică. Să se iubească și să fie mândră, să aibă o viață frumoasă și să o înveți să lupte să fie respectată mereu cu capul sus”, „Ce cuvinte frumoase”, „Ce frumos! Bravo, Victor! Ai o fetiță foarte frumoasă”, „Ce cuvinte emoționante”, i-au scris prietenii virtuali lui Victor Slav.  (Citește și Bianca Drăgușanu și Victor Slav, în vacanță la părinții vedetei)

Mesajul publicat de Victor Slav
Citește și...